Adina Moțica: „PSD va face tot posibilul pentru ca majorarea salariilor în Educație să se realizeze”

foto motica 14 august 2020
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Se pare că Guvernul PNL, continuă să se joace după bunul plac, cu economia țării și cu banii oamenilor, din toate categoriile sociale și de vârstă. Profesorii, nu sunt, din păcate, o excepție, iar asta în condițiile în care proiectul de rectificare bugetară propus de Ministerul Finanțelor, nu prevede niciunde creșterea salarială prevăzută prin legea 173 votată în 2017.

„De ce această nouă manevră ? Pe nepusă masă, guvernanții au decis să lovească acum în Educație, prin amânarea cu bună știință  a majorărilor salariale prevăzute pentru profesori.  Explicația ministrului Cîțu, cuprinde, ca de obicei, direcții neclare, în antiteză totală cu realitatea de care ne lovim. Acesta asigură că „resursele sunt acolo și s-a făcut tot ce s-a putut pentru buna desfășurare a învățământului românesc”,  ba mai mult apare și cuvântul preferat al liberalilor: PSD, care, nu se știe când, în care basm liberal, ar fi tăiat sume din acest sector și alte sectoare importante, iar amânarea creșterii salariale din prezent este de fapt doar soluția magică și  „salvatoare” ,  pentru suplimentarea resurselor.” Adevărate basme cu iz liberal, în spiritul elucubrațiilor lui Cîțu.

Nu știm ce părere au reprezentanții din învățământul românesc și sindicaliștii din Educație despre toată această poveste, dar noi cu siguranță spunem că această bătaie de joc trebuie să înceteze urgent!

PSD va face însă tot posibilul pentru ca majorarea salariilor în Educație, a alocațiilor și a punctului de pensie, să fie realizate, iar drepturile cetățenilor, să fie respectate!”, spune prof. Adina Moțica, președintele OFSD Arad.

 

Biroul de Presă al PSD Arad

Categorie: Politice
Etichete: majorarea salariilor în Educație, politica arad, președintele OFSD Arad, prof. Adina Moțica
Distribuie:
Articolul anterior
De la Bibi la Lăbău / ăsta e partidul tău: PNL Arad a depus dosarele candidaților pentru Consiliul Local Municipal
Articolul următor
INSTANȚA de JUDECATĂ a decis: Florin FARCAȘIU e „afară din cărțile” pentru Primăria Târnova. CANDIDATURA i-a fost ANULATĂ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie