INSTANȚA de JUDECATĂ a decis: Florin FARCAȘIU e „afară din cărțile” pentru Primăria Târnova. CANDIDATURA i-a fost ANULATĂ!

farcasiu out
Distribuie:

 

 „Dragi cetățeni, astăzi la ora 17:00 am obținut o mare victorie împotriva lui Farcașiu! Tribunalul Ineu a făcut dreptate și a admis cererea formulată de PSD Arad prin care Florin Farcașiu NU MAI POATE CANDIDA pentru încă un mandat de primar la primăria Târnova, așa cum vă informam în postările anterioare.” – a anunțat pe pagina sa de facebook, în premieră, Emilia Ignișca, advresara, în politică și în justiție, a primarului cu cea mai lungă „domnie” din județul Arad (Florin Farcașiu e primarul Târnovei din anul 1989!)

farcasiu

Emilia Ignișca e și cea care a făcut demersurile în justiție pentru a-l „scoate din cărți” pe Farcașiu. Acum trei zile, într-o altă postare pe aceeași temă, candidata PSD pentru Primăria Târnova anunța:

„După cum bine știți, primarul Farcașiu a fost declarat INCOMPATIBIL de către ANI, Înalta Curte de Casație și Justiție a dat sentința definitivă prin care a și fost SUSPENDAT din funcție prin ordin de Prefect. În urma acestei decizii, primarul a atacat la Tribunalul Arad ordinul de prefect, în urma căruia a fost repus pe funcție, însă decizia Înaltei Curți a rămas definitivă. Drept urmare, prin această decizie, Farcașiu ARE INTERDICȚIA DE A OCUPA FUNCȚIA DE PRIMAR și nici o altă funcție publică de la data de 25.10.2019 până la data de 25.10.2022. (Această decizie o găsiți pe site-ul Înaltei Curți.) Dragi cetățeni, nu vă mai risipiți votul pentru un candidat INCOMPATIBIL care, și așa timp de 30 de ani nu a făcut nimic pentru comună, doar a cheltuit o grămadă de bani publici prin Justiție și Tribunale cu o gramadă de procese.”

Farcașiu nu va ataca cu recurs sentința, din simplul motiv că programarea judecării acestuia ar depăși termenul fixat pentru alegerile din acest an. El a declarat căva renunța la căile de atac  „și voi proceda la retragerea candidaturii potrivit legii. În calitate de președinte al organizației locale a PNL Târnova, voi acționa cu toată priceprea și experiența mea, pentru ca PNL să câștige alegerile la nivelul comunei noastre. Organizația locală și filiala județeană ale PNL vor susține candidatura domnului Tomuța Mureșan Iosif pentru funcția de primar al comunei Târnova.”

https://www.facebook.com/ioan.cristina.58/posts/3189415644486662

Articol asociat:

Primarul de Târnova, Florin Farcașiu, se ia la TRÂNTĂ cu LEGEA, contrazicând sentința definitivă care nu-i mai dă voie să candideze!

Categorie: Politice
Etichete: Emilia Ignișca, Florin Farcasiu, primaria tarnova, proces pierdut
Distribuie:
Articolul anterior
Adina Moțica: „PSD va face tot posibilul pentru ca majorarea salariilor în Educație să se realizeze”
Articolul următor
PARANDĂRĂT

1 comentariu. Leave new

  • avatar of agrișumijlociu
    agrișumijlociu
    17 august 2020 17:39

    Este rezultatul demersului lui CRISTINA śi CAPula. MARE..MARE, cei de la care lua CAPistul ..LUMINĂ….PS….LA GUNOI

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie