Adrian Todor: „Primarul Falcă inventează noi biruri, pentru a umple conturile firmei RETIM“

adrian todor
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Administrația Falcă face în continuare jocurile firmei de salubritate RETIM, din vina căreia Aradul a fost transformat într-o groapă de gunoi, în ultimele săptămâni. Primarul Gheorghe Falcă încearcă prin orice mijloc să umple conturile firmei RETIM, impunând o taxă specială de salubrizare pentru arădenii care nu au încheiat contract cu societatea timișoreană.

„Deși arădenii sunt batjocoriți zi de zi de RETIM, principala preocupare a primarului Gheorghe Falcă este să adune cât mai mulți bani în conturile acestei firme de casă a PNL. Nu contează că mii de arădeni stau cu tomberoanele pline de gunoi în fața caselor, nu contează că în curțile școlilor și spitalelor avem adevărate focare de infecție, din cauza celor de la RETIM, care nu-și fac datoria.

Important pentru administrația PNL, pentru trioul Falcă – Cionca – Bîlcea, e ca RETIM să prospere. Și ca lucrurile să meargă bine pentru prietenii PNL, primarul Falcă propune ca cei care nu au încheiat contract cu RETIM, să fie taxați de Primăria Arad, banii urmând să ajungă în conturile firmei din Timișoara. Cuantumul taxei speciale de salubrizare pentru anul 2018, propusă de Gheorghe Falcă, este de 10 lei/persoană/lună, pentru persoanele fizice, și de 185 lei/mc, pentru persoanele juridice.

Consilierii municipali PSD nu vor accepta niciodată ca cetățenii să fie umiliți prin aceste biruri, în condițiile în care serviciul de salubrizare prestat de societatea RETIM reprezintă o batjocură la adresa Aradului și a altor 24 de comune și orașe din județ, motiv pentru care nu vom vota proiectul propus de primarul Gheorghe Falcă“, declară deputatul PSD Adrian Todor.

 

Biroul de Presă al PSD Arad

Categorie: Știri
Etichete: Adrian Todor, Gheorghe Falca, gunoi, RETIM
Distribuie:
Articolul anterior
(Până și) USR denunță impostura Primăriei Arad raportată la Stadionul UTA
Articolul următor
Glad Varga, deputat PNL: „Pilonul II de pensii reprezintă o siguranță pentru cetățeni!”

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie