[ELECTORAL] Adrian Todor (PSD): „ Am promis că ne vom bate pentru drepturile şi interesele arădenilor. Asta facem!”

Adi Todor 4 scaled
Distribuie:

 

PSD Arad reacţionează la o nouă manevră a administraţiei Falcă care încearcă într-un mod mizerabil să nu plătească integral salariile angajaţilor de la CET, deturnând chestiunea în mod eronat şi manipulativ în zona politică.

„Pe lângă doza imensă de iresponsabilitate şi tupeu, Gheorghe Falcă comite o ilegalitate, în condiţiile în care este obligat să achite în mod integral drepturile salariale ale angajaţilor CET.Minciuna că nu sunt bani nu ţine, pentru că în 31 mai 2016 a fost votată şi emisă o hotărâre de consiliu ce prevede în mod expres aprobarea bugetului de cheltuieli cu salariile pe 2016 pentru angajaţii în cauză.

În contextul dat, consilierii PSD Arad au solicitat convocarea de urgenţă a unei şedinţe extraordinare a CLM pentru reglementarea şi atribuirea grabnică a drepturilor salariale datorate. Am făcut-o cu temei legal, în baza legii 215, cea a administraţiei publice locale ce prevede la art 39/aliniatul 2: Consiliul local se poate întruni şi în şedinţe extraordinare, la cererea primarului sau a cel puţin unei treimi din numărul membrilor consiliului.

Aşadar toate condiţiile legale sunt întrunite iar administraţia Falcă nu se mai poate ascunde în spatele unei miniciuni învelite fals într-un context politic. Nu este o problemă politică domnule Falcă şi cu atât mai puţin nu trebuie transformată într-o temă electorală prin încercarea de a culpabiliza în mod fals PSD-ul ! Aceşti oameni trebuie să-şi primească la timp şi integral salariile iar banii necesari au fost alocaţi la sfârşitul lunii mai prin hotărârea de consiliu la care făceam referire, adică Bugetul de Venituri şi Cheltuieli al SC CET Hidrocarburi pe anul 2016. De aici se vede cât de departe este dispus să meargă şeful de campanie al PNL, Gheorghe Falcă, pentru a capitaliza electoral o chestiune administrativă de altfel extrem de clară şi mai grav o face pe spatele unor oameni care lucrează cinstit şi care trebuie remuneraţi integral şi la vreme pentru munca lor. Am promis alături de colegii mei că ne vom face cinstit şi responsabil datoria faţă de arădenii care ne-au trimis pentru a-i reprezenta în Consiliul Local Municipal şi asta facem ! “, afirmă consilierul local PSD Adrian Todor.

Biroul de presă al PSD Arad

Notă: Articol comandat de PSD Arad, executat de Critic Arad Media SRL, Cod Unic de Identificare al mandatarului financiar: 11160007 

Categorie: Știri
Etichete: . salarii CET, Adrian Todor, campanie 2016, Gheorghe Falca, PSD Arad
Distribuie:
Articolul anterior
[ACTUALIZARE 3] Garbo, „cățelușa-martir” căreia i s-a dat să înghită cuie, a murit azi-noapte
Articolul următor
[CINISM LA GERUNZIU] Consumând himere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

hot bicicleta

Se mai și prind hoți de biciclete…

Bănuit de furt calificat, identificat În urma investigațiilor efectuate de polițiștii orașului Chișineu-Criș a fost identificat un bărbat de 36 de ani, din localitate, care, la data de 23 septembrie…

UTA Official App

UTA Official App
DOWNLOAD