„Adriana a plecat să își vegheze pruncul din Ceruri”… dar fizic este, încă, în Turcia. Drama familiei Chiș îi solidarizează pe arădeni

adriana chis
Distribuie:

 

 

Drama familiei lui Ciprian Chiș poate fi urmărită pe pagina sa de Facebook cu finalul ei trist cu tot… așa încât orice comentariu pe marginea ei ar fi redundant-patetic. Ne rezumăm la a sintetiza povestea care a mai rămas… prin chiar citatele de pe rețelele sociale pe care a apărut în detaliu.

„Tudor nu mai are mamă, eu nu mai am soție.
Dar avem de azi un înger bun și blând care ne va veghea din ceruri.
Cuvintele sunt de prisos, durerea e prea mare, iar lacrimile sunt înghețate.
Acum Adriana a scăpat de suferință, de durere și de chin. Acum se va putea odihni în Împărăția Cerului.
Eu voi face totul ca nimic să nu îi lipsească lui Tudor!
Pe voi vă rog să mă ajutați să o aduc acasă. Nu am putere și nici resurse financiare, iar costurile sunt enorme.
Odihnește-te în pace, iubita mea!“

ciprian chis

Adriana a trecut la cele veșnice în după-amiaza de duminică, 19 decembrie… „Fără prea multe cuvinte și cu o mare durere în suflet, vă anunțăm că Adriana la plecat să își vegheze pruncul din Ceruri” în Turcia, la clinica la care fusese operată… într-o primă fază, cu succes.

„Urma să postez zilele acestea de Crăciun, un mesaj din partea Adrianei prin care va mulțumește tuturor pentru șansa oferită. Îmi tot spunea și scria câtă lume îi scrie, o sună și e alături de ea. Era atât de fericită.
S-a operat cu ajutorul nostru, a revenit acasă în urmă cu două săptămâni, însă starea ei s-a degradat și marți a fost dusă de urgență la o clinică din Turcia. De vineri, rinichii și inima au început să cedeze și a fost intubată. Dimineață era mai bine și era scoasă de pe aparate.
În jurul orei 15:30 însă, a cedat“, este mesajul care a întristat sufletele celor care au urmărit îndeaproape cazul Adrianei.

***

Au reacționat (probabil… sperăm) printre mulți alții „SC Dezmembrări Flavius SRL prin reprezentantul Meruta Sergiu Flavius și SC Trans 4 You 2021 Group SRL prin asociații Mureșan Valer Cosmin, Malița Flavius, Meruta Flavius, Zdremțan Pavel, facem un apel firmelor de dezmembrări și de transport din Arad pentru ajutorarea familiei Chiș Ciprian în vederea aducerii acasă a trupului neînsuflețit al soției Adriana! Număr de contact…0745.819.933 Lutu Zdremțan.” – o campanie la care participă și redacția noastră.

***

Colegii de la TV Arad au mediatizat cazul și țin legătura cu Ciprian Chiș – iar în știrea video de mai jos puteți afla mai multe detalii despre modul în care-l puteți ajuta pe acest om să aibă parte de un Crăciun care să-l determine să-și poată continua viața și să-și crească băiatul.

 

***

[ACTUALIZARE – 21 decembrie, 2021]

„DEZMEMBRARI FLAVIUS si SC TRANS 4 YOU 2021 GROUP SRL, multumesc tuturor colaboratorilor si prietenilor care, multi dintre ei, au ales sa ramana anonimi, pentru ajutorul acordat in strangerea sumei de 5600 de lei, suma pe care am donat-o Domnului Chis Ciprian in vederea aducerii in tara a trupului neinsufletit al sotiei sale Adriana, decedata la o clinica din Turcia.
Multumim Critic Arad pentru sustinerea campaniei si urmatorilor colaboratori: SC AUTO VLD SRL, SC PINKSTYLE SRL, SC ADIMIR LOGISTIC SRL, DZM ARAD, SC EXTREME PARTS SRL, SC DAVID AUTO PARTS SRL, SC VILAS SRL, SC HENRY KAR SRL, SC MDD AUTOMOBILE SRL, SC MDD AUTOMOBILE SRL, SC AEB DEZ AUTO SRL, SC LUKA REMARK SRL, SC VERA SKL SRL, SC BACUS SRL, SC MAX CAR SRL, SC AUTO AS SRL, SC TRANS FDC SRL , SC CTC GROUP SRL, SC LAS VEGAS SRL” – a comunicat pe pagina sa de Facebook Luțu Zdemțan, unul dintre organizatorii care s-au implicat în acest trist caz.

Categorie: Știri
Etichete: ciprian chis, SC Dezmembrari Flavius SRL, SC Trans 4 You 2021 Group SRL
Distribuie:
Articolul anterior
Are 28 de ani și va intra în pușcărie cu oribilul păcat de a-și fi ucis mama în bătaie
Articolul următor
MOMENT ANIVERSAR de EXCEPȚIE. Facultatea de teologie ortodoxă și-a omagiat MENTORUL – preotul-martir Ilarion FELEA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie