Al cincilea computer tomograf pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad

whatsapp image 2023 12 08 at 14.08.16
Distribuie:

Un nou computer tomograf, fabricat în anul 2023, a fost achiziționat de Consiliul Județean Arad și predat Spitalului Clinic Județean de Urgență.

Este vorba despre un aparat de generație nouă, care a fost pe lista de investiții în cadrul proiectului „Prevenirea şi monitorizarea bolilor infecţioase și a infecţiilor intraspitaliceşti în Arad, Mako și Hódmezővásárhely”, derulat de Consiliul Judetean Arad, în parteneriat cu spitalele din Makó și Hódmezővásárhely.

Valoarea computerului tomograf este de 3.323.090,04 lei.

Este al cincilea computer tomograf pe care Consiliul Județean Arad îl achiziționează pentru spital, pentru ca arădenii să beneficieze de diagnostice precise.

Computerul a fost alocat Secției Infecțioase care funcționează în spitalul din  Grădiște, urmând ca, după obținerea avizelor de funcționare, să devină operațional.

„Îmbunătățirea calității sistemului de sănătate este unul dintre obiectivele noastre importante. Ne dorim ca arădenii să beneficieze de condiții optime pentru a se trata, atunci când este nevoie, să apeleze la medicii arădeni, să vină la spitalele din Arad și pentru acest lucru este nevoie atât de personal pregătit, cât și de aparatură medicală performantă. Avem o permanentă comunicare cu cadrele medicale și răspundem solicitărilor acestora în tot ceea ce înseamnă dotarea cu aparatură de bună calitate, pentru ca formarea lor profesională să fie pusă în valoare”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.


 

Categorie: Știri
Etichete: achizitii Spitalul Judetean Arad, Spitalul Judetean Arad, tomograf
Distribuie:
Articolul anterior
Vrei să mergi cu tramvaiul lui Moș Crăciun prin Arad? Care este programul
Articolul următor
După ce a fost scoasă dintr-un incendiu, o pisică s-a întors în casa cuprinsă de flăcări ca să-și salveze puii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie