CBS și CNBC relatează că Facebook și Instagram sunt implicate în abuzul sexual și traficul de copii | 85.000 de copii fără acte, dispăruți; un oficial de rang înalt din cadrul administrației Biden arestat pentru trafic de persoane

fb instagram sex abuse
Distribuie:

Facebook și Instagram sunt implicate activ în abuzul sexual asupra copiilor și traficul de copii, iar sub administrația lui Joe Biden, 85.000 de copii fără acte, sunt dispăruți fără urmă. Și de parcă asta nu ar fi destul, nu cu mult timp în urmă, Stephen Francis Hovanic, un oficial din Pentagon care supervizează școlile primare a fost arestat la birou într-o operațiune împotriva traficului de persoane.

Facebook și Instagram tocmai sunt date în judecată după ce au facilitat abuzul sexual și traficul de minori. Cum este implicat Departamentul Apărării al SUA? Vă vom explica imediat:

Pe scurt, acțiunea juridică susține că algoritmii proprii ai FB și Instagram au amplificat și au avizat conținutul privind abuzul sexual și traficul de minori.


CUM ESTE IMPLICAT DEPARTAMENTUL APĂRĂRII?

În mare măsură datorită legii Patrioților adoptată după 11 septembrie, aceasta a permis Guvernului SUA să spioneze fiecare american prin diverse metode. La mijlocul anului 2003, Agenția pentru Proiecte de Cercetare Avansată a Apărării a SUA (DARPA) a lansat un program menit să înregistreze practic toate mișcările, conversațiile și tot ceea ce asculta, privea, citea și cumpăra o persoană. Acest proiect se numea LifeLog.

LifeLog era ochiul lor vigilent de supraveghere guvernamentală pentru Departamentul Apărării și CIA. Cercetătorii militari sperau că toate datele colectate vor contribui la dezvoltarea unei inteligențe artificiale capabile să gândească ca un om. Datorită protestelor publice și a apărătorilor vieții private, Departamentul Apărării a declarat Congresului că LifeLog s-a încheiat brusc pe 4 februarie 2004.

Dar ghiciți ce a apărut în aceeași zi, pe 4 februarie 2004? Vestita platformă numită Facebook.

DARPA = LifeLog = Facebook

Facebook a absorbit parte dintre angajații de nivel înalt de la Lifelog și se crede că este finanțat printr-un „Buget Negru”.

Aplicația Facebook vă ascultă 24/7/365. Totul. Literalmente!

Publicul nu ar fi acceptat LifeLog, pentru că era un fapt cunoscut că era sub controlul CIA și al Guvernului Federal. Așa că au creat acest individ numit Mark Zuckerberg, venit de la o universitate de prestigiu, și au făcut o aplicație cool, recrutând vedete de la Hollywood pentru a o promova și susține.

Iată-ne acum… la 19 ani distanță, iar Facebook are aproape 3 miliarde de utilizatori la nivel mondial.

Să ne întoarcem la început… Practic, toate acestea înseamnă că Guvernul SUA participă și operează cea mai mare rețea de abuz sexual și trafic de minori cunoscută vreodată.

Aici puteți urmări reportajul de pe CBS News datat cu 6 Decembrie 2023

Aici puteți urmări un reportaj asemănător de pe CNBC datat tot cu 6 Decembrie 2023

În clipul de mai jos postat pe canalul de Rumble al asociației MJTruth, este explicat mai exact cum este facilitată această operațiune:

În 2019, actorul Sacha Baron Cohen dezvăluia niște detalii destul de deranjante despre Facebook și politicile lui Mark Zuckerberg. Cumva, acesta prezicea exact ceea ce tocmai a fost dovedit și pericolele acestor politici.

Mai jos puteți urmări acest clip.

Se pare că țara etalon a democrației a decăzut grav în ultima vreme, scandalurile abuzului sexual împotriva copiilor ținându-se lanț și implicând de la actori de Hollywood până la oficiali de stat major, acest business este în ascensiune rapidă, iar până în prezent se estimează ca fiind o afacere de cel puțin 150 de miliarde pe an.

Familia Biden nu este la primul scandal de genul acesta, Hunter Biden, fiul Președintelui Joe Biden fiind epicentrul unui scandal monstru care a fost ascuns sub preș de către FBI și CIA exact în perioada alegerilor. În acea perioadă, Hunter a predat propriul laptop la un service din New York unde, aceștia, văzând ce conținut există pe acest laptop, l-au predat ulterior autorităților. În lunile care au urmat, s-a încercat în mod disperat mușamalizarea acestui caz, dar fără succes, conținutul laptop-ului împreuna cu conținutul de pe telefonul fiului președintelui ajungând pe internet și unde se găsește și astăzi pe acest site.

Și dacă asta nu ar fi fost destul, se pare că pe lângă aceste poze compromițătoare, acest laptop a fost blindat de e-mailuri care în final au dus la anchete serioase care au dovedit implicarea familiei Biden în unul dintre cele mai mari scandaluri de corupție din Statele Unite. Și conținutul acestor e-mailuri se poate accesa online pe acest site.

Mai jos puteți urmări și o bucată de pe canalul de YouTube al publicației Forbes Breakin News din cadrul audierii de congres legată de acest caz, unde se vede clar refuzul directorului departamentului FBI pentru crime cibernetice, de a dezvălui unde se află laptop-ul:

Sub Administrația Biden, 85.000 de copii fără acte sunt dispăruți fără urmă!

Minori neînsoțiți care traversează granița SUA în fiecare an prezintă una dintre cele mai îngrijorătoare provocări în răspunsul Americii la migrație, cu rapoarte care arată o creștere recentă a prinderilor de copii și critici că Casa Albă a încălcat furnizarea de protecții legale pentru aceștia.

Un raport din martie 2023 al grupului de reflecție Consiliul pentru Relații Externe a declarat că peste 152.000 de minori neînsoțiți au fost găsiți la frontiera SUA-Mexic în anul fiscal 2022, un nivel record, separați de prieteni sau familie.

Pe măsură ce conservatorii și alții susțin politici de imigrație mai stricte și măsuri de control la frontieră, bunăstarea acestor copii a devenit o parte a argumentului lor. Rapoartele din acest an conform cărora un migrant hondurian de 17 ani a murit în timp ce se afla în custodia SUA au fost menționate de, printre alții, Reprezentanta Lauren Boebert, o republicană din Colorado, care l-a acuzat pe președintele Joe Biden că „cauzează moartea” la graniță.

Incidente precum acestea au evidențiat cel puțin pericolul cu care se confruntă copiii. Cu toate acestea, unii susțin că aceste povești riscau să devină un instrument al politicilor partizane. Dacă acest lucru este adevărat, există posibilitatea ca informațiile și datele privind acest fenomen să devină distorsionate ca rezultat.

Un astfel de caz a apărut săptămâna aceasta pe media socială, cu o afirmație care sugera că zeci de mii de copii migranți au dispărut.

O postare pe Facebook făcută de Peggy Hubbard, fost candidat la funcția de senator în SUA, pe 11 iulie 2023, spunea: „85,000 + copii migranți ilegali au ‘dispărut’ conform DHS de când Biden a preluat funcția. MSM [media principală] nu a raportat această informație, de ce?”

Pentru a afla dacă această afirmație merită credibilitate, Newsweek a investigat povestea care a dus la ea.

Pentru început, pare că această cifră provine dintr-un articol al New York Times, publicat în februarie 2023, despre copiii migranți care lucrează în locuri de muncă care încalcă legile muncii.

Articolul afirmă că în 2022 au intrat în SUA 130.000 de minori neînsoțiți, „de trei ori mai mulți decât acum cinci ani”. Cu toate că sunt neînsoțiți, acești minori nu erau copii care ar fi fost „furați în țară neobservați”, se menționează în articol.

Se adaugă: „Guvernul federal știe că se află în Statele Unite, iar Departamentul de Sănătate și Servicii Umane este responsabil de asigurarea faptului că susținătorii îi vor sprijini și îi vor proteja de trafic sau exploatare.”

Raportul The Times a inclus, de asemenea, cifre atribuite Departamentului de Sănătate și Servicii Umane (HHS) despre verificările de monitorizare efectuate asupra tuturor minorilor neînsoțiți care au fost plasați după ce au intrat în SUA.

De aici pare să provină numărul „dispăruților” de 85.000.

„În timp ce H.H.S. verifică toți minorii sunându-i o lună după ce încep să trăiască cu susținătorii lor, datele obținute de The Times au arătat că, în ultimii doi ani, agenția nu a putut să ia legătura cu mai mult de 85.000 de copii”, se menționează în articol.

„În total, agenția a pierdut contactul imediat cu o treime dintre copiii migranți.”

Newsweek a contactat autoarea articolului, Hannah Dreier, prin e-mail pentru comentarii și date.

După cum afirmă articolul, dacă un copil neînsoțit este trimis la HHS—mai precis, la Biroul de Reședință a Refugiaților (ORR)—se fac eforturi pentru a-l plasa sub îngrijirea unui susținător.

După cum confirmă o verificare a faptelor a Departamentului de Sănătate și Servicii Umane (HHS) lansată în 2023: „Imediat ce copiii intră în grija ORR, sunt puși în contact cu părinții, tutorii sau rudele lor, dacă sunt cunoscuți, și începe procesul de găsire a unui susținător potrivit.

„Majoritatea covârșitoare a susținătorilor sunt părinți sau rude apropiate care locuiesc în Statele Unite.”

După ce acești minori sunt plasați sub îngrijirea unui susținător, ORR efectuează apoi apeluri de „siguranță și bunăstare” pentru a urmări aranjamentul. Un audit ORR din 2023 a declarat: „Deși susținătorii și copiii nu sunt obligați să răspundă la un apel și uneori informațiile de contact nu mai sunt exacte, ORR face cel puțin trei încercări separate de a suna la toate numerele de telefon disponibile pentru a contacta atât copilul, cât și susținătorul.”

Auditul susținea că ORR a reușit să ia legătura cu susținătorul, copilul sau ambii în mai mult de 80 la sută dintre cazuri.

Acest lucru este puțin confuz, deoarece nu pare să se potrivească cu cifrele furnizate de New York Times. HHS afirmă că, în ultimii doi ani, urmăriți pe state, au fost plasați la susținători 235.093 de copii neînsoțiți. Cu toate acestea, așa cum se menționa în raportul din februarie 2023 al New York Times, „în ultimii doi ani, agenția nu a putut să ia legătura cu mai mult de 85.000 de copii” (departe de rata de contact de 80% citată de HHS în auditul său).

Newsweek a contactat HHS pentru a clarifica.

Ceea ce este clar este că atunci când apelurile de verificare nu sunt primite, acest lucru nu înseamnă același lucru cu a spune că un copil a dispărut sau a dispărut.

Aici pare să înceapă confuzia și confuzia.

Examinare și Indignare

După ce New York Times a publicat articolul său, mai mulți senatori și reprezentanți republicani au început să examineze HHS. Unii păreau să sugereze că 85.000 de copii au dispărut, nu că nu s-a stabilit un contact ulterior în această cantitate de cazuri.

La o audiere din aprilie 2023 în cadrul Comitetului pentru Supraveghere și Responsabilitate, directorul ORR, Robin Dunn Marcos, a fost contestat de Rep. Glenn Grothman (R-WI), care a spus: „S-a raportat în New York Times, conform rapoartelor, că ați pierdut sau nu mai știți unde se află 85.000 de minori neînsoțiți.”

Dunn Marcos a răspuns: „Aș dori să clarific, nu am pierdut pe nimeni. Facem apeluri pentru siguranță și bunăstare între 30 și 37 de zile după eliberare.

„Autoritatea custodială a ORR se încheie atunci când aceștia sunt eliberați către un susținător verificat. Cu toate acestea, îngrijorarea noastră nu se încheie și avem mai multe măsuri în loc pentru a încerca să menținem contactul…”

Dunn Marcos a adăugat că ORR era „foarte dedicat să continue să ofere servicii post-eliberație”, pe care a afirmat că rămâne „cea mai bună opțiune pentru a le oferi îngrijire continuă.”

Grothman a insistat mai târziu: „Deci, numărul de 85.000 ar putea fi corect, așa cum spune New York Times? Nu știm unde au ajuns cei 85.000 de minori neînsoțiți?”

Când Dunn Marcos a repetat că autoritatea custodială a ORR se încheie după ce un copil este eliberat către un susținător, Grothman a răspuns: „Vom interpreta asta ca pe faptul că nu știm unde sunt.”

În comentariile ulterioare, Rep. Andy Biggs (R-AZ) a remarcat distincția dintre a pierde un copil și eșecul de a stabili contactul, dar a argumentat că ORR „nu are nicio idee” unde se află copiii.

Newsweek a contactat un reprezentant ORR prin e-mail pentru a-i solicita opinia cu privire la aceste caracterizări și dacă existau și alte date despre serviciile post-custodiale.

Sfârșitul autorității custodiale a ORR și incapacitatea raportată de a lua legătura ulterior cu 85.000 de copii poate fi considerat îngrijorător, chiar dacă ORR încearcă să ofere servicii post-custodiale și reușește să ia legătura cu un număr semnificativ de copii sau susținători.

Cu toate acestea, această problemă era semnificativ diferită de modul în care a fost descrisă de unii politicieni și figuri publice în alte locuri.

De exemplu, în aprilie 2023, senatorul Josh Hawley (R-MO) a emis o declarație intitulată „Hawley cere FBI să lanseze un efort la scară largă pentru a găsi copiii migranți dispăruți”, cerând „un efort la scară largă [pentru] a fi făcut pentru a găsi aproape 85.000 de copii migranți care au dispărut în timpul administrației Biden.”

În timp ce Hawley a clarificat ulterior în aceeași declarație că se referă la pierderea de contact de către HHS „cu până la 85.000 de copii migranți”, o interpretare superficială ar putea determina pe cineva să creadă că copiii au dispărut complet, fără a menționa cum au fost procesați prin serviciile ORR și plasați în îngrijirea susținătorilor în prealabil.

Un titlu similar (argumentat înșelător) a fost publicat de Comitetul pentru Supraveghere și Responsabilitate, descriind audierea cu Dunn Marcos: „Directorul ORR nu răspunde la întrebări despre cei 85.000 de copii neînsoțiți alieni pierduți.”

Raportul afirmă că ORR a „pierdut contactul” cu 85.000 de copii, dar nu menționează în mod clar că acest lucru s-a întâmplat după ce aceștia au fost eliberați de ORR în grija unui susținător.

Și mai înșelătoare a fost rezumatul întrebărilor Rep. Biggs, afirmând că acesta ar fi întrebat „de ce au fost raportați dispăruți 85.000 de copii neînsoțiți de la frontiera în ultimii doi ani”, în ciuda faptului că Biggs a recunoscut în timpul audierii că 85.000 erau copiii cu care ORR nu reușise să ia legătura.

Au dispărut 85.000 de copii?

Pentru a reveni la afirmația Peggiei Hubbard, fosta candidată senatorială a citat termenul „dispărut” în postarea sa de pe Facebook.

Asemenea unora dintre altele acoperiri ale acestei povești, această punctuație poate sugera unui cititor discernător că existau mai multe informații în spatele afirmației centrale.

Cu toate acestea, așa cum se întâmplă și cu alte titluri, postarea nu oferă suficiente informații care să explice clar datele și contextul înconjurător.

În timp ce detaliile legate de cifra de 85.000 pot fi deduse dintr-o examinare mai atentă, cineva ar putea rezonabil să creadă, dintr-o lectură superficială a unor materiale de genul, că 85.000 de copii au dispărut, nu că verificările post-custodiale nu au primit răspuns.

Acest lucru ar fi putut determina pe unii să interpreteze că acești copii au dispărut complet.

Newsweek a contactat adresa de e-mail a campaniei Peggiei Hubbard și o adresă de e-mail disponibilă pe pagina ei de Facebook pentru a întreba care a fost intenția postării și dacă știau că povestea de fond se referea la ratele de contact, nu la dispariții.

În continuare, această examinare a modului în care cifrele au fost interpretate nu respinge întrebările importante referitoare la ratele de contact.

Ceea ce evidențiază însă este că problema nu a fost întotdeauna rezumată cu detalii clare, conducând la interpretări potențial înșelătoare.

Newsweek a contactat Casa Albă prin e-mail pentru a comenta asupra criticilor aduse responsabilității Președintelui Biden în această problemă.

Mai jos puteți urmări clipul postat pe canalul de YouTube al Senatorului Josh Hawley din cadrul audierilor de congres legat de această situație, unde unul dintre ofițerii HHS, nu are nici un răspuns concret unde se află 85.000 de copii care au dispărut fără urmă.

Stephen Francis Hovanic – Oficial de rang înalt și Responsabil al Sistemului școlar al Pentagonului: arestat în operațiune anti-trafic de persoane în Georgia

badguy

Stephen Francis Hovanic, un administrator de top în cadrul sistemului școlar al Pentagonului în regiunea Americilor, a fost arestat la 15 noiembrie într-o operațiune anti-trafic de persoane în comitatul Coweta, Georgia, potrivit informațiilor obținute de Daily Caller News Foundation.

În timpul operațiunii, oficialii de aplicare a legii, condusi de sergentul Toby Nix, au salvat șase femei care căzuseră victime traficului de persoane.

Nix a declarat că victimele au fost duse într-un loc sigur „unde vor primi ajutorul de care au nevoie pentru a merge mai departe de abominabilul crimei de trafic de persoane.”

Operațiunea a dus la arestarea a 12 persoane pentru prostituție, 10 pentru trafic de persoane (inclusiv Hovanic) și patru pentru proxenetism.

În plus, trei suspecți sunt sub investigație pentru trafic de droguri și trafic de persoane. Sgt. Nix a indicat că cei arestați pentru proxenetism ar putea fi acuzați de trafic de persoane.

Hovanic, în vârstă de 64 de ani, din Sharpsburg, Georgia, a fost arestat sub suspiciunea de trafic de persoane, conform unui comunicat de presă furnizat de Biroul Șerifului comitatului Coweta către DCNF. Eva Tedder, administrator al biroului șerifului, a declarat că Hovanic le-a spus personalului de la închisoare că lucrează pentru Departamentul Apărării (DOD) situat în Peachtree City, Georgia, unde se află divizia Americas a Departamentului de Educație al Apărării (DODEA), conform site-ului agenției.

O fotografie de arestare a lui Hovanic, pe care biroul șerifului comitatului Coweta a distribuit-o către DCNF, arată un bărbat care seamănă strâns cu bărbatul din biografia șefului de stat major al DODEA Americas, Stephen Hovanic, de pe site-ul agenției. Fotografiile ambilor bărbați arată o cicatrice distinctivă pe bărbie.

Hovanic a fost unul dintre cei mai bine de douăzeci de arestări într-o operațiune desfășurată pe parcursul a două zile, menită să localizeze victime ale traficului de persoane, a raportat Newnan Times-Herald. Șase femei, identificate ca victime ale traficului de persoane, au fost salvate în cadrul operațiunii, care a dus la arestări pentru acuzații de trafic de persoane, posesie de droguri, prostituție și proxenetism, conform comunicatului de presă.

„Suno conștienți de un presupus incident implicând un angajat DoDEA în regiunea Americilor. Deoarece există procese legale în curs, ar fi nepotrivit să facem comentarii suplimentare în acest moment. Orice întrebări referitoare la incident ar trebui direcționate către agenția locală de aplicare a legii implicată”, a declarat un purtător de cuvânt al DODEA pentru DCNF.

Purtătorul de cuvânt a adăugat că Hovanic era în prezent în concediu. Hovanic nu a răspuns la mai multe solicitări de comentarii.

Totuși unii actori din cadrul Hollywood-ului se luptă constant să aducă la cunoștință aceste fapte extrem de grave. Doi dintre aceștia, Mel Gibson și Jim Caviezel au produs și lansat anul acesta și un film inspirat după fapte reale, intitulat „The Sound of Freedom”.

Filmul spune povestea agentului Tim Ballard, un fost agent din cadrul ministerului apărării și în prezent fondatorul organizației „Operation Underground Railroad”. Această organizație a fost fondată pentru a combate și a preveni abuzul sexual asupra copiilor.

Este inutil să mai menționăm eforturile depuse de către casele mari de film de la Hollywood și de către guvernul American pentru a bloca și limita vizionalizarea acestui film. Exista rapoarte, clip-uri și relatări ale spectatorilor că pe durata lansării, multe cinematografe „au întâmpinat probleme” la difuzarea filmului, multe dintre ele având trecut ca „Sold Out” când de fapt nu era nici un bilet vândut, nefuncționarea aparatelor de climatizare pe durata redării și alte metode care folosite de aceștia pentru a sabota lansarea acestui film, dar după cum bine știți, un elefant de așa dimensiune, este greu de ținut sub preș.

Încă se așteaptă publicarea listei cu vizitatorii de pe Insula lui Epstein, scandalul acesta fiind unul de proporții biblice cel puțin. Din anumite surse, unele dintre numele cu greutate care au vizitat această „insulă de nebunii” ar fi Bill Gates, Bill și Hillary Clinton, Barak și Michelle Obama, Tom Hanks și mulți alți actori, regizori și oficiali din guvernul American.

Nu demult Tom Hanks, într-o tentativă puerilă de a ascunde aceste fapte, a recurs la oprirea secțiunii de comment-uri de pe pagina personală de X (Twitter).

Se pare că trăim într-o lume din ce în ce mai mizerabilă, unde la conducere, în loc să se afle persoane cu morală și moravuri sănătoase, avem parte doar de mincinoși și persoane care ar trebui să fie cel puțin subiect de studiu pentru ospicii.


Categorie: Externe, Știri
Etichete: administrate biden, , instagram abuz sexual, sound of freedom, trafic de copii
Distribuie:
Articolul anterior
O tânără de 23 de ani însărcinată a fost înjunghiată și omorâtă cu un fierăstrău electric în București
Articolul următor
Falcă „revine” de unde nici nu „plecase”: „Iustin Cionca va fi candidatul PNL pentru președinția CJA iar Călin Bibarț va fi candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie