[ACTUALIZARE 2] Veste sfâșietoare pentru cei care au crezut în șansa la viață a micuțului ALEX: copilul a cărui dramă a mobilizat Aradul S-A STINS…

alex galea
Distribuie:

I s-a dedicat multă energie, speranță, încredere micuțului Alex – emisiuni radio, TV și articole în presă, acțiuni de caritate la care au participat inclusiv autoritățile publice locale. S-a reușit strângerea a 40.000 de euro, necesari unei operații extrem de complicate, la o clinică din Germania – unde i-a și fost efectuat tratamentul.

La sfârșitul lui ianuarie, anul acesta, încă eram optimiști în ceea ce privește vindecarea copilașului.

În seara de vineri, 18 februarie, o veste cumplită postată de asociația NOI PENTRU VIITOR ne-a sfâșiat tuturor sufletele:

Alex suferea de cea mai agresivă formă de cancer

Vă amintim că el a trecut prin două operații: în 16 august 2021 a fost operat în Munchen, iar pe data de 14 septembrie 2021 a  făcut RNM. Nimic nu dădea semne ce tragedie avea să urmeze. Cu toții sperau ca Alex să-și revină mai ales că starea lui de sănătate părea că merge spre bine.

Post-operatoriu, Alex era nevoit să facă protonoterapie – în urma acestui tratament, copilul a fost internat, chiar de Revelion, la Timișoara unde a stat internat patru zile.

Au urmat alte vești cumplite: băiatul a fost depistat și cu pancreatită.

Părinții lui Alex au luptat pentru fiul lor până în ultima clipă din viață, dar pentru ei acum nimic nu mai contează, în afară de unicul fiu care le-a rămas: fratele mai mare al lui Alex. Tot ce-și doresc în aceste cumplite momente este ca singurul lor copil să fie sănătos.

Alex va rămâne viu în amintirea noastră, a tuturor celor care l-am cunoscut, părinți, frate, bunici, familie, vecini, prieteni, colegi de la grădinița unde învăța,  așa cum îl știam: mereu vesel, zglobiu, plin de viață!

DORMI ÎN PACE SUFLEȚEL FRUMOS!

Sincere condoleanțe și din partea colectivului redacției noastre.

Înmormântarea va avea loc LUNI, ORA 13:00, la cimitirul din Grădiște.

………………………………………………..

[ACTUALIZARE 1]  (11 august, 2021) Un MIRACOL în aceste vremuri ciumate: s-a strâns din donațiile arădenilor suma de 40.000 de euro pentru Alex. Băiețelul de 5 ani va fi operat pe creier luni, 16 august, în Germania iar mama sa vă mulțumește tuturor celor care ați făcut posibilă intervenția

O nouă șansă la viață pentru Alex: va fi operat pe creier luni, 16 august, în Germania. Mama sa vă mulțumește tuturor celor care ați contribuit cu donații și ați făcut posibilă intervenția

Mama lui Alex Galea, băiețelul în vârstă de 5 anișori din Arad, care este programat pentru operația pe creier, ne-a transmis astăzi cele mai minunate vești: datorită vouă, arădenilor și tuturor celor cu suflet mare care ați donat bani pentru Alex ca el să poată fi operat, s-au strâns toți cei 40.000 de euro necesari pentru operație.

„Îi avem pe toți ( banii n.red). Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți pentru ajutorul acordat! Astăzi ( miercuri 11 august n.red) facem plata pentru operația care va fi luni, 16 august. Vă mulțumim din suflet tuturor, mulțumim și Asociației Dalia, cititorilor CriticArad și tuturor celor care ne-au ajutat, ca puiul nostru să aibă o nouă șansă la viață !” ne-a transmis cu lacrimi în ochi, mama lui Alex Galea.

20210811 164814 1

 

Emoțiile la auzul veștii ne-au copleșit pe toți cei care cunoaștem cazul lui Alex, iar lacrimile pline de emoție n-au întârziat să apară. Emoții că da, ÎMPREUNĂ PUTEM  SALVA O VIAȚĂ, iar arădenii au dovedit și de această dată, că nu rămân indiferenți, în fața unor astfel de necazuri, mai ales când este vorba despre viața unui copil.

Ne bucurăm să fim mici părtași la fapte mari, ce duc la salvarea unei vieți, a unui copilaș care merită să aibă tot viitorul înainte!

Alex, cu toții ne rugăm la Bunul Dumnezeu, ca luni să treci ușor prin operație și te așteptăm să revii vesel și sănătos, acasă, la Arad!

***

[TITLUL INIȚIAL] (31 iulie 2021): La doar 5 ani, viața lui ALEX depinde de un TRATAMENT al cărui cost nu-l poate suporta decât dacă-l ajutăm

Cutremurător este atunci când afli despre un copil de numai 5 ani, care până în luna ianuarie era sănătos și nimeni nu ar fi bănuit ce va avea să se întâmple, că are CANCER.

Este vorba despre Galea Alex, un băiețel frumușel, de numai 5 anișori din Arad, care este plin de viață, mereu vesel și jucăuș.

Drama părinților lui Alex a inceput în luna ianuarie, anul acesta, când Alex a leșinat în brațele mamei. A fost primul semn că Alex este bolnav.

Pe data de 27 mai, părinții au primit cea mai cutremurătoare veste : Alex a fost diagnosticat cu cancer, iar pe data de 31 mai, Alex a fost operat pe creier la Cluj. 

Speranțele părinților lui au fost „agățate” de reușita acestei intervenții cumplite, pentru un copilaș, însă chinul familiei nu se oprește aici.

Drama celor doi părinți, tineri si frumoși, continuă să le cutremure viața, iar în urmă cu puțin timp, deși Alex, în urma operației este vesel, mănâncă și se simte bine, doctorii i-au găsit în urma unui RMN, un rest tumoral de gradul IV, care se pare că se reface.

Alex este nevoit să înceapă URGENT un tratament care să-i salveze viața !

Tratamentul se poate face doar la München și costă între 35.000 și 50.000 de euro, sumă pe care familia nu și-o permite. Familia mai are un băiețel în vârstă de 12 ani.

Totul este posibil, iar noi, arădenii, mereu am dovedit că suntem oameni cu suflet mare, iar acești bani, cu siguranță îi putem aduna ÎMPREUNĂ!

Fiecare dintre noi, dacă donăm orice sumă de bani, puțin câte puțin, împreună și cu ajutorul lui Dumnezeu putem face MINUNI!

CONTUL IBAN : RO48BRDE020SV75062530200 pe numele Galea Daniel (tatăl băiatului)

20210730 141120

 

 

Categorie: In memoriam, Știri
Etichete: andrada bobis, critic arad, galea alex, protonoterapie
Distribuie:
Articolul anterior
[ACTUALIZARE] Octogenarul omorât la intersecția dintre străzile Eminescu și Cicio Pop era PIETON și se afla pe TROTUAR!
Articolul următor
Două accidente la prima oră a dimineții pe drumurile din județ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie