Altă „clasică” – soldată cu 5 ani de pușcărie. Fosta stripteuză Simona Daniela Filip – condamnată pentru înșelăciune și spălare de bani după ce i-a dat un tun de 1.000.000 de Euro unui septuagenar italian

stripteuza
Distribuie:

Simona Daniela Filip, fostă Mărgăian (35 de ani), din Târgu Jiu, a fost condamnată de Tribunalul Gorj la o pedeapsă de cinci ani de închisoare cu executare, pentru că a înșelat un bătrân septuagenar italian, căruia îi promisese că se va căsători cu el și îi va face copii. 


Escroaca a fost condamnată la patru ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune în formă continuată cu consecinţe deosebit de grave (50 de acte materiale) și trei ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de spălare a banilor în formă continuată (3 acte materiale), Tribunalul Gorj contopind cele două pedepse la de cinci ani de închisoare în regim de detenție pentru comiterea infracțiunilor de înșelăciune și spălarea banilor – conform adevarul.ro.  Judecătorii au decis ca femeia să-i plătească italianului 675.923 euro, cu titlu de daune materiale și 10.000 de euro, pentru daunele morale suferite.
Procesul a durat doi ani și jumătate, dar sentința nu este definitivă și poate fi contestată.


Cancan.ro relatează că românca, fostă stripteuză în Italia, i-a luat banii bătrânului „înamorat” invocând diverse motive, l-a făcut să-și vândă proprietățile și bijuteriile fostei soții, lăsându-l  fără avere.

Potrivit motivării instanței, blonda, pe baza unor promisiuni de începere a unei vieți de familie împreună, l-a determinat, la început, pe Francesco Thiella să-i transfere „sumele de 3.000 euro, 5.000 euro, 15.000 euro, 9.700 euro şi 3.000 euro, precizând părţii civile că banii sunt necesari pentru a renova o casă în comuna Budieni, jud. Gorj, alți  760 de euro, după ce l-a convins pe italian că tatăl ei, Ion Tiriplică, fost economist la Grimex, care a candidat de două ori, fără succes, pentru fotoliul de primar al comunei Scoarța, ar avea nevoie de o intervenție chirurgicală.”

La un moment dat, românca i-a arătat lui Francesco Thiella „că nu mai are bani nici pentru a mânca” şi că va rămâne fără curent, precizând că a ajuns să facă duș la o vecină. Mișcat de situație, italianul i-a trimis colierul cu rubine aparţinând fostei soţii pentru a-l amaneta, apoi alți 3.000 de euro, după ce l-a indus în eroare pe italian că ar avea hepatită.

Sugar daddy i-a „donat” și o casă în Milano, după ce l-a convins să „semneze un act notarial de donaţie prin care a primit fără echivalent dreptul de uzufruct asupra unui imobil (apartament) situat în Milano, Via Leone Pancaldo nr. 11 etaj 3 constituit din hol, 7 camere, bucătărie camera de oaspeţi, duble servicii şi 3 balcoane, pivniţă, camera la mansardă, cu anexele aferente” … pe care ulterior l-a vândut, după care, conform aceleiași sentințe, „a întrerupt discuţiile prin telefon cu partea civilă (…) spunându-i că nu mai doreşte să mai aibă vreo legătură cu acesta”. 


Simona Filip, după ce l-a lăsat pe italian fără avere (foto: facebook):

simona filip 7


În total, Francesco Thiella a fost păgubit de Simona Filip o sumă de aproximativ un milion de euro. Blonda a fost reținută pentru înșelăciune în 2019 după ce italianul a depus plângere contra ei. A fost condamnată la 5 ani de închisoare cu executare și obligată să înapoieze aproape 700.000 de euro. Sentința nu este definitivă.

În perioada când îl avea „sub papuc” pe Francesco Thiella, românca, revenită după o excursie în Dubai, s-a căsătorit cu un alt bărbat, Mărgăian Ion. Italianul a aflat, dar a acceptat să creadă afirmațiile blondei, potrivit cărora acesta „este bodyguardul său, cu care s-a căsătorit fictiv doar cu scopul de a se proteja de fostul soț, Șelaru Marius, pe care inculpata l-a descris ca fiind o persoană extrem de agresivă.”

Nici acest mariaj nu a durat, dar Simona Tiriplică nu a stat prea mult singură. La finalul lunii iunie, gorjeanca s-a căsătorit cu Alex Filip, un om de afaceri important de pe litoral, fost polițist și luptător de K1.


CAZUL SEAMĂNĂ IZBITOR CU CEL AL MILIONARULUI TIMIȘOREAN ADRIAN LUCA, înșelat, cu aproxim aceeași sumă și prin aceeași metodă de stripteauza ANDREEA COMAN

și prezentat pe larg de cotidianulu nostru… coincid multe, printre care suma și metodele – (re)citește cazul:

[ACTUALIZARE 2] „Miss Supranaţional Europe 2018” se dă „virgină în mass-media” și somează TOATE PUBLICAȚIILE să șteargă articolele care o vizează în cauzele privind șantajele și tentativa de otrăvire a milionarului Adrian Luca. Cu cele despre „cât e de frumoasă” n-are treabă…


„Miss International Romania” Andreea Coman – urmărită penal pentru ÎNȘELĂCIUNE și cercetată pentru OTRĂVIREA milionarului Adrian Luca

…doar că, din fericire pentru italian, „păpușa” sa nu l-a otrăvit (vom reveni asupra acestui caz, cu detalii… și mai picante).


FOTO principal: Francesco Thiella și Simona Filip @ nationalro.it


 

Categorie: Monden, Lifestyle
Etichete: andreea coman, Francesco Thiella, înșelăciune în formă continuată cu consecinţe deosebit de grave, Simona Filip, Simona Tiriplică, spălare a banilor în formă continuată
Distribuie:
Articolul anterior
[ACTUALIZARE] Lucrările din cadrul Simpozionului de SCULPTURĂ vor fi mutate în Parcul Europa
Articolul următor
Programul pregătit de Filarmonica Arad pentru Decembrie-Ianuarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

julia fox large

Julia Fox se declară oficial lesbiană

Julia Fox și-a cerut scuze în glumă foștilor ei iubiți: ,,Îmi pare rău, băieți”. Vedeta a recunoscut că este lesbiană pe 8 iulie. Ea s-a amuzat puțin, răspunzând la videoclipul…