Altă noapte de acțiuni ale polițiștilor: 1 dosar penal, 366 de sancțiuni contravenționale, 25 de permise reținute și 14 certificate de înmatriculare retrase

politisti noaptea
Distribuie:

CONTINUĂ ACȚIUNILE DE AMPLOARE, ÎN JUDEȚ

A doua noapte de acțiuni de amploare s-a desfășurat în județul nostru, în zonele urbane și rurale, la orele dimineții, precum si în intervalul orar 22:00-04:00. Activitățile s-au derulat împreună cu polițiști T.F. și jandarmii arădeni.

Concomitent, în două părți ale zilei, polițiștii Serviciului Rutier au coordonat o acțiune de amploare, pentru reducerea riscului rutier și prevenirea accidentelor rutiere cu consecințe grave.


Bilanțul activităților din ziua de 9 septembrie a.c. și noaptea de 9/10 septembrie a.c. se prezintă astfel:

480 de persoane legitimate, 384 de vehicule verificate și 333 de conducători de vehicule testați cu aparatele alcooltest și DrugTest;

366 de sancțiuni contravenționale aplicate, în valoare totală de aproximativ 105.800 de lei. Dintre acestea, 345 pentru nerespectarea legislației rutiere, 105 numai pentru viteză excesivă.

o infracțiune la regimul circulației rutiere, pentru conducerea de vehicule sub influența substanțelor psihoactive, în cazul unui tânăr de 23 de ani, depistat în Pecica;

25 de permise reținute (11 pentru viteză excesivă, 3 pentru conducerea sub influența alcoolului – valoare de până la 0,39 mg./.l. alcool pur în aerul expirat) și 14 certificate de înmatriculare retrase.


Activitățile au avut și rolul de a informa participanții la trafic despre urmările consumului de alcool și droguri, dar mai ales despre cele mai noi modificări legislative:

Conducătorii de autovehicule fără permis, sub influența alcoolului sau substanțelor psihoactive, care săvârșesc accidente în urma cărora rezultă decesul unei persoane, vor executa pedeapsa dispusă de instanță în regim de detenție. 346 de persoane au fost consiliate în acest sens.

Acțiunile polițiștilor arădeni continuă și astăzi, pe cele două paliere: disciplina în trafic și descurajarea fenomenului infracțional.

Biroul de presă al IPJ Arad


 

Categorie: Evenimente din trafic
Etichete: contravenții, politisti, soferi, trafic
Distribuie:
Articolul anterior
LIGA 3 – seria 8. RADIOGRAFIA ETAPEI a 3-a
Articolul următor
[POVEȘTI] Povestea Boabelor de Diamant – Charles Perrault

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie