„Alumni U.V.V.G. Arad” prezintă absolvenți ai universității: Cătălina Banciu

catalina banciu 1
Distribuie:

 

Dr. Cătălina Banciu, medic stomatolog: „Atunci când crezi cu adevărat în visul tău, se întâmplă!”

Poveștile de studenție și de viață Alumni UVVG continuă, în această săptămână, cu o absolventă din anul 2020. Ne-am dorit să prezentăm și povești mai recente, absolvenți mai tineri, din generația care acum își ia avânt și își deschide aripile să zboare spre cele mai înalte culmi profesionale.

Chiar dacă este la început de drum, toate semnele indică că va ajunge departe. Are toate ingredientele: tânără, ambițioasă, bine pregătită.

Cătălina Banciu a absolvit specializarea medicină dentară în anul 2020.

Acum 9 ani, la examenul de admitere, ne-a povestit că n-a știut deloc pe ce drum pornește, „dar acum, privind în urmă, pot spune că a fost cea mai bună alegere. Am avut parte de colegi minunați, oameni frumoși, veniți din diferite orașe ale țării (eu de la 700 km distanță), alături de care, timp de 6 ani am avut parte de cea mai frumoasă studenție. Cadrele universitare și nu numai, oamenii din echipa UVVG sunt oameni dragi mie, cu care mă întâlnesc și povestesc cu drag și acum.”

În studenție, a reprezentat studenții în Senatul Universității, „asta datorită mentorilor mei, Paul Freiman și Ioana Lile”.

catalina banciu
Despre anii facultății,

ne-a povestit destul de succint, dar am înțeles de ce nu sunt foarte multe de povestit. Pentru că, pe lângă party-uri și distracție, și-a început activitatea profesională:

„Încă din facultate am practicat la un cabinet stomatologic, unde am și continuat apoi să lucrez ca medic. Îndrumătorul meu a avut încredere si a sprijinit evoluția mea profesională, și de la dumnealui am învățat cu adevărat ce înseamnă să fii un medic bun. ”

În momentul de față,

Cătălina este medic rezident aici, în Arad, și are un cabinet privat, „unde încerc să fiu într-o continuă evoluție, pentru a reda pacienților mei zâmbetul pe buze.”

Un sfat pentru cei care sunt la început de drum?

„Atunci când crezi cu adevărat în visul tău, se întâmplă!”


Asociația „Alumni U.V.V.G. Arad” își propune să prezinte cât mai mulți dintre absolvenții universității, parcursul profesional și poveștile din perioada studenției.

 

Categorie: Știri
Etichete: ALUMNI UVVG, Dr. Cătălina Banciu, medic stomatolog
Distribuie:
Articolul anterior
Instituția „Eroul Necunoscut”
Articolul următor
Drama ziaristului tânăr: greșeli, probleme existențiale și „botezul focului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

cod portocaliu 1 scaled

ATENȚIE! COD PORTOCALIU pentru județul Arad

În această după-amiază, 24 mai 2024, în intervalul orar 13:55- 15:30 meteorologii au emis o avertizare de cod portocaliu pentru județul Arad, localitățile: Șiria, Covăsânț.  Se vor semnala averse torențiale…
profesori almas large

Profesori almășeni în Cipru

Timp de o săptămână, la prima mobilitate, în cadrul proiectului Erasmus+, un grup de profesori de la Școala gimnazială „Lazăr Tâmpa” din Almaș au participat la workshopuri de dezvoltare și…