[ANUNŢ PUBLIC] Obţinerea avizului de mediu

avizului de mediu
Distribuie:
COVACI FLAVIUS -ANDREI și soția COVACI ALEXANDRA-OANA având sediul în Str. Buziaș, nr.15,localitatea Arad, titular al planului/programului PUZ_ZONĂ CU FUNCȚIUNEA DE LOCUIRE Localitatea Covăsânț, nr.cad. 303362, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de obţinere a avizului de mediu pentru planul/programul menţionat şi declanşarea etapei de încadrare.

Prima versiune a planului/programului poate fi consultată la sediul APM ARAD, strada Splaiul Muresului, FN, localitatea Arad, judeţul Arad, de luni până joi între orele 09 – 16.00, vineri între orele 09 – 13.00.

Observaţii/comentarii şi sugestii se primesc în scris la sediul APM ARAD, în termen de 15 zile de la data publicării anunţului.

 

Categorie: Știri
Distribuie:
Articolul anterior
Tóth Csaba a fost numit prefect al Aradului. Lui Gheorghe Stoian și subprefecților Olimpia Popa și Adrian Paul le-au sosit ordinele de încetare a mandatelor de la același Florin Cîțu
Articolul următor
„Intrările în Arad” – o altă țeapă (309.508,77 lei) care ne face orașul de rușine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

jandarmi covid

S-a ajuns la faza în care, dacă părăsești domiciliul în timpul IZOLĂRII fie și-n ultima zi, te dă mă-ta-n primire și se consideră EVADARE + Zădărnicirea combaterii bolilor!

  [BULETIN INFORMATIV]                                                                                               Un arădean, infectat cu virusul SARS Cov-2, nu a respectat măsura izolării la domiciliu. Acum va răspunde în fața legii   Marți, 1 decembrie 2020, în…