[APEL UMANITAR] Strigătul de ajutor al unei mame: „ La doar 1 an, Nectaria mea are probleme grave de sănătate. Vă rog, ajutaţi-o!”

nectaria
Distribuie:

 

O cheamă Nectaria, are doar 1 an şi 4 luni şi s-a născut cu artrogripoză multiplă, o boală cumplită care i-a blocat articulaţiile, împiedicând-o să meargă şi să-şi folosească mâna dreaptă.

Născută prematur cu o greutate de 1540 grame şi cu multiple probleme asociate, de alimentaţie, fetiţa a suferit deja două intervenţii chirurgicale, una la stomac pentru boala de reflux gastroesofagian şi cealaltă la picioare, pentru corectarea varus equin-ului. Imediat după aceea, Nectaria a fost nevoită să poarte gipsuri Ponsetii, iar în prezent poartă orteze la picioare şi la mânuţa dreaptă, în timp ce urmează şi şedinţe de kinetoterapie.

Cea mai gravă problemă cu care se confruntă micuţa la ora actuală este luxaţia de şold drept, care se poate rezolva doar printr-o intervenţie chirurgicală destul de complicată. Operaţia a fost programată la sfârşitul lunii noiembrie, iar până atunci părinţii trebuie să strângă aproape 10.000 de Euro, atât cât costă operaţia propriu-zisă şi şedinţele de recuperare post operatoriu. „Am simţit de nenumărate ori sentimentul neputinţei ştiind că fetiţa pe care ai aşteptat-o cu atâta iubire, să treacă peste aceste probleme de sănătate foarte grave. Chiar dacă moralul nostru a fost mereu la pământ, am reuşit întotdeauna să găsim resurse de a lupta pentru viitorul copilului nostru. Marea noastră şansă a venit de la Asociaţia Salvează o inimă, care a răspuns imediat la strigătul nostru de ajutor. În doar câteva zile, datorită oamenilor cu suflet mare mare, am reuşit să strângem aproape jumătate din suma necesară. Timpul e foarte scurt, iar fetiţa noastră trebuie să se opereze cât mai repede pentru a începe perioada de recuperare. Singurul nostru scop în viaţă a rămas să o vedem pe Nectaria sănătoasă şi să alerge alături de ceilalţi copii. Vă rugăm din suflet, ajutaţi-ne îngeraşul!”, este strigătul de ajutor al lui Carmen Gaşpar, mama Nectariei.

Cum o putem ajuta pe micuţa Nectaria?

Cine vrea să îi ofere Nectariei o mână de ajutor, poate dona 2 Euro prin trimiterea unui simplu SMS la 8832, cu textul „Nectaria”. Fiecare mesaj trimis înseamnă o şansă în plus pentru sănătatea şi viitorul fetiţei. De asemenea, donaţiile pot fi făcute şi online, pe https://salveazaoinima.ro/campaigns/nectaria-gaspar/, prin transfer bancar, în conturile Asociaţiei „ Salvează o inimă”: RO05BTRL00701205W82870XX (cont în lei), RO28BTRLEUR CRT00W8287001 (cont în Euro), RO68BTRLUSDCRT00W8287001 (cont în dolari) sau prin redirecţionarea a 20% din impozitul pe profit datorat de companii.

Asociația „Salvează o inimă”, înființată pe data de 17 decembrie 2012, a reușit să salveze, până în prezent, peste 150 de copii cu malformații grave. La campaniile umanitare organizate de Asociație, s-au alăturat peste 50.000 de persoane și companii românești și internaționale, înregistrându-se pe platforma online donații de peste 1.000.000 de Euro şi peste 180.000 de Euro din campanii de donaţii prin SMS.

 

COMUNICAT DE PRESĂ – Asociația “Salvează o inimă”

Persoană de contact – Vlad Plăcintă, Președinte – telefon 0752753540

 

Categorie: Știri
Etichete: ajutor, apel umanitar, Asociatia Salveaa o Inima, Nectaria
Distribuie:
Articolul anterior
[UTIL] EvaluareInteractiva.ro. – O platformă de pregătire și testare pentru copiii din învățământul primar și gimnazial
Articolul următor
UNPR și PMP au rupt relația. Tot ce a fost între ele s-a terminat la judecată, chiar în timpul procesului de fuziune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie