Arădenii pot achita contravaloarea călătoriilor cu transportul public cu telefonul mobil folosind aplicația 24pay

imagine 2021 08 02 152649
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

După lansarea în București, aplicația 24pay continuă expansiunea alături de Banca Transilvania și țintește integrarea completă a transportului public național

Aplicația 24pay , dezvoltată de compania PTP Online, în parteneriat exclusiv cu Banca Transilvania, oferă utilizatorilor transportului în comun din orașele București, Arad, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Râmnicu Vâlcea, Sibiu și Timișoara posibilitatea de a achita contravaloarea călătoriilor cu transportul public cu telefonul mobil, prin cardul bancar adăugat în aplicație.

Începând cu anul 2018, baza de utilizatori s-a extins constat, iar la finalul lunii Iulie 2021, aplicația avea peste 500.000 de descărcări din magazinele de aplicații, cele aproximativ 6 milioane tranzacții procesate prin intermediul acesteia depășind 20 milioane lei. În ceea ce privește rezultatele în București, de la lansarea din 9 Iunie 2021 în parteneriat cu STB, s-au procesat deja peste 120.000 de tranzacții a căror valoare depășește 300.000 lei, aproape jumătate din titlurile de călătorie achiziționate prin aplicație fiind abonamente.

Dezvoltarea software a fost pusă la dispoziție în mod gratuit către toate regiile de transport din cele 8 orașe, scopul 24pay fiind acela de a deveni aplicația de plată preferată a românilor, iar călătorii să beneficieze de o metodă unitara, rapidă și sigură de a achita transportul public, oriunde în țară.

„Odată cu feedback-ul pozitiv primit în urma lansării serviciului în București mai facem un pas important în misiunea noastră de a oferi o soluție integrată pentru plata transportului urban, subteran și feroviar. Ținta noastră este de a simplifica modul în care românii călătoresc, oferindu-le varianta de a se deplasa dintr-un oraș în altul folosind aceeași aplicație atât pentru pentru planificarea traseului, cât și pentru plata călătoriei.

De exemplu, o persoană care dorește să călătorească din Iași în București, va putea folosi 24pay pentru a călători cu autobuzul spre Gara Iași, apoi cu trenul spre București, iar odată ajuns in Capitală va putea opta pentru transportul de suprafață sau cel subteran. O călătorie lungă, dar planificată eficient și achitată fără griji, cu cardul bancar din aplicație. Astfel, dorim să ne exprimăm disponibilitatea încheierii unor parteneriate atât cu operatorii de transport subteran și feroviar, cât și cu toate regiile de transport public din țară”, declară Ioana Dobre, director executiv PTP Online.

Aplicația 24pay este disponibilă pentru sistemele de operare Android & iOS, iar utilizatorii o pot descărca gratuit din Google Play, App Store sau Huawei AppGallery. Pentru utilizarea aplicației, este necesară adăugare inițială a unui card bancar Visa sau Mastercard.

imagine 2021 08 02 152456

Categorie: Știri
Etichete: Aplicația 24pay, card bancar Visa sau Mastercard, director executiv PTP Online, Ioana Dobre
Distribuie:
Articolul anterior
Acțiune de prevenire a polițiștilor rutieri [VIDEO]
Articolul următor
Dodean şi colegele din naţionala de tenis de masă, eliminate în sferturi la Tokyo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie