Aradul – un județ de SINUCIGAȘI în SERIE. El este POLIȚISTUL din Șiria care a salvat viața a doi „necăjiți în faza finală” în ultimele două săptămâni!

5f468e5b 3fc2 48f3 802f 9f38176e5bb8
Distribuie:

 

Chiar dacă ai 19 ani și ești din Săvârșin, ca fata din cea mai recentă știre despre sinucigașii din Arad, 58, ca femeia din știrea care urmează sau 78, ca bacea din Șiria, care o precede… vine o vreme în care îți vine să te sinucizi în spațiul ăsta parcă bântuit de rău. „Dracu nu culcă-te” în județul ăsta niciodată parcă… tot timpul am fost în „topul locurilor de pe planetă în care îți vine să te spânzuri”. Coroborat cu accidentele de pe DN7, cu „mașina de tocat nervii” Arad – Pâncota, cu celebra „Centură lipsă” și cozile infernale de la Nădlac, cu Falcă și cu restul gunoaielor plus șoricioaica de mai nou, ne iese că suntem „number one” la ucis speranța oricui în mai bine.

Bine măcar că aflăm că avem un polițist pe care sinucigașii se pot baza… în caz că nu le iese. Că e numai unul și că e taman la Șiria (în caz că ești din Micălaca, de exemplu… n-ai nicio șansă: îți iese!) – asta să n-o mai discutăm cu prilejul acestei știri pozitive… prilejuită de doi oameni care au avut noroc.
Sau nu. (L.V.)

[COMUNICAT DE PRESĂ]

UN POLIȚIST A OFERIT ȘANSA LA O NOUĂ VIAȚĂ UNEI FEMEI ȘI UNUI BĂRBAT

La data de 7 mai a.c., un polițist din cadrul Postului Comunal Șiria a fost sesizat de către o femeie despre faptul că, în scurt timp, intenționează să-și ia viața, refuzând însă declinarea propriei identități.
Luând la cunoștintă despre cele transmise, în urma verificărilor efectuate, colegul nostru a reușit stabilirea identității celei care îl apelase și a locației în care se afla aceasta.
În mai puțin de 5 minute, agent șef adjunct CREȚI COSMIN  a ajuns la imobilul de pe raza localității Galșa, imobil în care se afla apelanta.
Întrucât femeia nu răspundea la apelul polițistului iar înlăturarea oricărei primejdii care i-ar fi putut pune în pericol viața sau integritatea corporală era absolut necesară, deși simțea un puternic miros de gaz butan, colegul nostru a pătruns în imobil și a scos femeia de urgență.
A procedat apoi la deschiderea geamurilor și oprirea gazului de la aragaz, solicitând sprijinul unui echipaj medical în vederea acordării de îngirjiri medicale femeii de 58 de ani.

Acesta nu este unicul act de bravură al colegului nostru. La data de 22 martie, fiica unui bărbat din Șiria l-a contactat pe polițist, aducându-i acestuia la cunoștință că tatăl ei intenționează să-și pună capăt zilelor, prin zpânzurare. Cu promptitudine, colegul nostru s-a deplasat în curtea din spatele imobilului în care locuia bărbatul.
Ajuns la fața locului, deși s-a încercat determinarea acestuia să renunțe la hotărârea de a-și lua viața, voința bărbatului de 78 de ani era de necontenit. Având cablul înfășurat în jurul gâtului, bărbatul s-a aruncat de pe scara pe care era urcat, însă colegul nostru CREȚI COSMIN l-a prins și l-a luat în spate, tăind apoi cu un briceag lațul.

În același mod, la solicitarea colegului nostru, un echipaj medical i-a acordat îngrijirile medicale de rigoare.

Astăzi, cele două persoane salvate de polițiști regretă gestul necugetat pe care l-au făcut, mulțumindu-i acestuia pentru ocazia de a renaște.

OFIȚER DE PRESĂ, Inspector principal Lorena RADU

Categorie: Știri
Etichete: creti cosmin, politia arad, politist salvator, sinucidere, sinucigasi, stiri arad
Distribuie:
Articolul anterior
Eșecul răsunător al D.N.A. în Cazul Ponta – Șova. Pentru asemenea „opere”, studenții la drept ar fi picat cu succes examenele
Articolul următor
Povestea emoționantă a unui câine LABRADOR donat de un JANDARM și folosit în TERAPIA copiilor cu dizabilități

1 comentariu. Leave new

  • avatar of joanofangels
    joanofangels
    13 mai 2018 20:11

    luces para fiestas …The data mentioned inside the article are a number of the most beneficial available …

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

whatsapp image 2024 04 15 at 10.36.39 1

Weekend cu acțiuni ale polițiștilor, în județul Arad

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii arădeni au desfășurat mai multe acțiuni preventive, pentru impunerea respectării legislației rutiere și descurajarea fenomenului infracțional. Au fost sancționate contravențional 115 persoane, 5 permise de…
contrabanda tigari

[ACTUALIZARE 4] Soluție DEFINITIVĂ pronunțată de Curtea de Apel Timișoara în cazul „celor 21 de contrabandiști de țigări” cu care DIICOT Arad „aburește justiția” de 4 ani încoace. ACHITĂRI, pedepse cu suspendare și bani dați înapoi inculpaților!

Sentințele, destul de „blânde”, chiar dacă nu sunt definitive, răspund la probabil cea mai importantă întrebare pentru „omul de rând”: MERITĂ SĂ TE BAGI ÎNTR-O COMBINAȚIE CU ȚIGĂRI? Citite în…