A reapărut ȘORICIOAICA în Arad. Oribilul DROG a fost „reinventat”, e mult mai puternic, face ravagii pe străzi, în școli și pușcării și se numește ȘOBOLAN

fbf37cfa aa03 44eb a685 46e1aa55c67d
Distribuie:

 

„Se ia un ziar mare și pe paginile duble se pune o masă vegetală de orice… dacă vrei ceai de ceva… să miroase cumva. Se stropește dintr-o pompă cu șpriț în care ai diluat o fiolă în apă cât vrei tu să fie de tare. Fiola costă 50 de euro… și câștigi mult mai mult decât la ganja. Acuma o fac triplu mai tare decât șoricioaica, fiind cam pe aceeași rețetă… așa că-ți dai seama…”

(Cam) asta e rețeta cu care „jmecherii” fac bani în Arad de nu poți tu să numeri. Mi-a povestit-o un băiețaș care o știe de pe telefonul unui chimist care i-a dat formula prin câinele lui, cu care comunicăm în pechineză.

„Păi de aia-i 12 lei bâta… plm… La ganja tre` să lucri dacă vrei să-ți iasă bună!” – bag.

„Tu glumești, man, da nu-i de glumă” – îmi traduce din pechineză câinele meu de pază preferat. „În pușcărie face ravagii demult… probabil că acolo a fost și testată. Fumezi una de aia și ești zombie… 3 ore erai praf de la șoricioaică după care luai somn. Din asta cică dublu… triplu.”

În citesc un mesaj recent de pe telefon: „Ai auzit de un drog numit ȘOBOLAN? Cică face ravagii în Pârneava, Checheci… am niște țigani surse (…) Mi-au zis că e prăpăd cu el și că s-au săturat să vadă prunci drogați… da vezi că nu colaborează cu garda, că e sub demnitatea lor, așa că vor cu presa. Te ține?”

„Asta-i?” – îi întreb.
„Asta-i!”– zice.

Cică se vinde „la schimbul trei” de cine nici nu te-aștepți. „Chioșcurile” sunt (tot) în Checheci, Confecții, Pârneava și Boul Roșu – iar clienții sunt de peste tot. În licee (fostele Industrial 7 și 9), în pușcărie (deținuții sunt „fani” pentru că, efectiv, drogul te catatonizează… bagi două căcaturi de alea pe zi și habar n-ai ce-a fost cu zilele alea în viața ta și de ce), pe străzi și în areale demolate și abandonate (în zona demolată a fostei fabrici de strunguri, pe Artileriei, e „spectacol” de morți vii).

„Nici nu mai știi pe cine să bați în Aradul ăsta, dacă vrei să te impui ca dealer cinstit, frate!… Tră` să-i bați pe toți!” – vorba (alt)cuiva.

 

NOTĂ:

ȘORICIOAICA – pe numele sale chimice – ADB FUBINACA și 4-CEC, 

având formula chimică C21H23FN4O2 și etichetată ADB FUBINACA este celebra ȘORICIOAICĂ vândută vreme de doi ani la non-stopurile din Checheci și Rasfărtai… Este un canabinoid sintetic cu o puritate neverosimilă de THC (98 %!), foarte periculos, iar din cauza sa au murit oameni, s-au intoxicat pe viață adolescenți și tineri în curs de maturizare (în special). Și-a câștigat celebritatea criminală în SUA, Japonia și Anglia – inclusiv jurnalul Universității din Oxford scriind despre asociațiile internaționale care s-au constituit în vederea  combaterii morții din cauza „ȘORICIOAICEI”!

 4-CEC este Cathinona o amfetamină de asemenea criminală „care-ți dă power”, etichetată chimic ca benzoylethanamină sau β-keto-amphetamină și poreclită „chat” (de la planta Khat, în care substanța a fost descoperită în stare naturală). Se vinde „la biluță” și se trage pe nas… dacă știi unde să cauți, mai găsești și-acuma prin Arad.

 

Articole asociate:

Aradul FABULOS: Șefii DIICOT și SRI plimbă droguri din Alfa-n Micălaca prin Frank Sinatra și Robert de Niro… după care se arestează-ntre ei! Citim RECHIZITORIUL inculpaților Ciprian Mareș și Edi Pălincaș – file alese din „ISTORIA PROSTIEI CONTEMPORANE LA ÎMBUIBAȚI”

 

ȘORICIOAICĂ de ARAD. Maiorul Ciprian Mareș și dealerul Edi Pălincaș – „Victimele datoriei” din teatrul de RĂZBOI și URĂ jucat de capii DIICOT și SRI

https://criticarad.ro/actualizare-3-avem-numele-celor-arestati-in-dosarul-soricioaica-din-7-dealeri-5-sunt-femei-tribunalul-arad-a-facut-publice-identitatile-acestora-galerie-foto-video/

Categorie: Investigații
Etichete: Arad, drog, droguri de mare risc, sobolanul, sricioaica
Distribuie:
Articolul anterior
Scor de tenis le-au dat PUȘTII UTA-ei Clujenilor, în semifinala LIGII ELITELOR
Articolul următor
Bîlcea dixit: „Luni poate fi reziliat contractul de colectare a deşeurilor cu firma RETIM”
Bagă un „16”

5 comentarii. Leave new

 • avatar of a.rădeanu
  A.Rădeanu
  11 mai 2018 7:30

  E bine că trageți semnale de alarmă, dar viața a evoluat prin selecție naturală. Cine-i prost, să moară. Un copil educat nu va lua așa ceva. Poate cu drogurile astea mai scăpăm de jegurile de țigani care împânzesc tot mai mult Aradul și România.

  Răspunde
 • avatar of ce chestie
  Ce chestie
  11 mai 2018 13:25

  Si seful diicot nu stie nimic?

  Răspunde
  • Plimbate pe strada Dornei si vei vedea drogati citi vrei.Interesant cum primesc autorizatie sanitar cele doua alimentari ABC unde stau expusi pe carosabil toti pisati cartierului fluturind tubul de bere sau sticle de votca .Mai sint si in piata sarbeasca acestia trag prenandez sint putin mai flexati din cauza buzunarului.

   Răspunde
 • Nu coopereaza cu pisatii de la garda? Da gunoiele de la garda nu spun ca bruscheaza omul si il agreseaza cu toate ca pers coopereaza in linistite

  Răspunde
 • Daca nu legalizati iarba apar toate porcariile astea toxice …

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

reteaua caracal

DENUNȚ înregistrat OFICIAL la DIICOT Arad împotriva FAMILIEI DINCĂ, sub acuzațiile de TRAFIC DE PERSOANE în scopul practicării PROSTITUȚIEI – „Baza MAFIEI caracalenilor” fiind la LEUL din Ineu, iar „ferma-pușcărie” la Șilindia

  La Șilindia și în satele aparținătoare Camna, Iercoșeni, Luguzău, Satu Mic, pe fondul unei depopulări masive și a unei sărăcii-lucii, s-a întemeiat o colonie de caracaleni condusă de familia Dincă – respectiv de Daniela și…