Așa se duc „bărbații” la „Mall” când se duc: cu un pistol calibrul de 9 mm și muniția aferentă, respectiv 2 cartușe. Jandarmii l-au prins „după față”

pistol la mall
Distribuie:

Ce au găsit jandarmii arădeni într-un autoturism din parcarea unui centru comercial… proprietarul a declarat că urma să arunce obiectul respectiv

Miercuri, 11 octombrie a.c., în jurul orei 22.00, un echipaj de jandarmerie, care se afla în misiune de menținere a ordinii publice în municipiul Arad, a legitimat în parcarea subterană a unui centru comercial, un grup de tineri cu vârste cuprinse între 17 și 32 de ani, care manifestau un comportament suspect. Fiind întrebați dacă au asupra lor substanțe sau obiecte interzise la deținere, aceștia au declarat că nu dețin.

În continuare, în urma controlului efectuat, jandarmii au descoperit în buzunarul scaunului din dreapta al autoturismului un pistol cu calibrul de 9 mm, cu muniția aferentă, respectiv 2 cartușe.

Întrebat dacă deține permis de port armă, proprietarul mașinii le-a declarat jandarmilor că ar fi cumpărat autoturismul în urmă cu aproximativ un an iar pistolul l-ar fi găsit ulterior în mașină și urma să îl arunce.

Pe numele bărbatului, în vârstă de 32 de ani, au fost întocmite actele de sesizare pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor iar acestea, alături de pistol și muniție, vor fi predate instituțiilor abilitate să continue cercetările.

 

Biroul de presă al Jandarmeriei Arad


 

Categorie: Știri
Etichete: 2 cartușe, calibrul de 9 mm, Jandarmeria Arad, pistorl
Distribuie:
Articolul anterior
[CRITIC GUEST] Savu Popa: „Obsesiile, desene rupestre ale minților noastre”
Articolul următor
Arădenii s-au ales cu 140 de amenzi rutiere în valoare de peste 63.000 de lei, în doar 24 de ore

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie