Asociația Suporter Club UTA a fost exclusă din Asociația Fotbal Club UTA

scu
Distribuie:

Astăzi, cu o oră înainte de startul partidei cu FC Botoșani, partidă care se dispută chiar în aceste momente, a avut loc o ședință a Adunării Generale a Asociației Fotbal Club UTA (AFC UTA). O ședință infamă, în urma căreia Asociația Suporter Club UTA a fost exclusă din Asociația Fotbal Club UTA.
Anunțul a fost făcut imediat după încheierea ședinței și luarea deciziei, pe pagina de Facebook a Suporter Club UTA:
Este oficial!


 


excludere scu


Adunarea Generală a Asociației Fotbal Club UTA a votat excluderea Suporter Club UTA din asociație, devenind astfel Adunarea Generală a familiei Meszar.

Suporter Club UTA a fost membru fondator în AFC UTA, iar istoria asociației noastre s-a confundat, încă de la înființare, cu cea a clubului UTA. Suporter Club UTA a fost parte din FCM UTA, UTA SA, UTA Bătrâna Doamnă și AFC UTA, în calitate de organism deținător al mărcii „UTA”, fiind mereu pilonul care a dat clubului echilibru, moralitate și, mai ales, identitate.
Astăzi, prin excluderea Suporter Club UTA din AFC UTA, de către familia Meszar, acest pilon este zdruncinat, însă nu dărâmat.
Este datoria noastră să apărăm și să luptăm pentru ca numele „UTA” și moștenirea Baronului să rămână nepătate și să nu poată fi târâte prin noroi de către o șleahtă de pungași mărunți. Nu ne vom da bătuți! Nu vom renunța să luptăm pentru valorile morale în care credem și pe care le promovăm!
Ne luăm angajamentul în fața tuturor suporterilor să luptăm prin toate mijloacele legale pentru a întoarce o decizie pe care o considerăm abuzivă, discreționară și lipsită de temeinicie!

Pentru noi doar UTA contează și asta nu se va schimba niciodată!


Imediat după partida cu Botoșani, președintele SCU, Claudiu Negru, a vorbit la DIGI Sport despre situația creată


Cover: Banner afișat la peluza „IOSIF PETSCHOVSCHI” în timpul meciului cu FC Botoșani de astăzi, încheiat la egalitate, 2 – 2.  Foto: facebook


ARTICOL ASOCIAT:

O altă mare mizerie „marca Meszar”: AFC UTA vrea să scape, oficial, de Suporter Club UTA… din răzbunare, dar, mai ales, pentru a bloca accesul la „informațiile sensibile”


 

Categorie: Știri
Etichete: Asociația Fotbal Club UTA, Asociația Suporter Club UTA, Costea Călin Glabriel, Lucaci Alexandra Silvia, meszar alexandru, Meszar Gabriela Mgdalena, Stana Dorin, Voinea Florian
Distribuie:
Articolul anterior
Activitatea IPJ Arad în 2023: Per ansamblu, rezultatele activității polițiștilor au fost vizibile și în mare pondere pozitive
Articolul următor
[ACTUALIZARE] Femeia de 64 de ani care a fost victimă în accidentul de pe centura Ineului a decedat la spital

1 comentariu. Leave new

  • Omorâți-vă între voi! În acest timp UTA plânge! Politica voastră a tuturor să fie una singură: Hai UTA! Lăsați la vestiar orgoliile,ambițiile,politica de orice culoare ar fi!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie