ATENȚIE, ȘOFERI! Începând de miercuri, 24 iunie 2020, strada Codrului din cartierul Gai devine „stradă cu prioritate”

strada codrului
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Schimbare de prioritate pentru autovehiculele care circulă pe strada Codrului

Începând de miercuri, 24 iunie 2020, ora 10.00, strada Codrului din cartierul Gai devine stradă cu prioritate. Aici se va monta indicatorul rutier ,,Drum cu prioritate” înaintea intersecției cu str. Bogdan Voievod, în locul indicatorului ,,Cedează trecerea”. În această situație pe str. Bogdan Voievod, în zona intersecției cu str. Codrului, se vor monta indicatoarele rutiere ,, Cedează trecerea” pe ambele sensuri de circulație. Și pe străzile General Doda și Grădinarilor, înainte de intersecția cu str. Codrului, se vor amplasa indicatoarele rutiere ,, Cedează trecerea”.

,, Răspundem astfel numeroaselor solicitări venite din partea cetățenilor din zonă care ne-au semnalat faptul că în intersecția străzilor Codrului și Bogdan Voievod vizibilitatea este extrem de redusă și este nevoie de o nouă reglementare rutieră menită să le confere o mai mare siguranță participanților la trafic. Am venit astfel cu propunerea ca strada Codrului să devină stradă cu prioritate, propunere avizată favorabil de Comisia de Sistematizare a Circulației”, a explicat consilierul local Roxana Tabuia, membru permanent în cadrul Comisiei de Sistematizare a Circulației din Municipiul Arad.

 

Categorie: Știri
Etichete: str. Bogdan Voievod, strada Codrului din cartierul Gai, străzile General Doda și Grădinarilor
Distribuie:
Articolul anterior
Matei Filip si Dan Monoranu au fost premiați astăzi cu ocazia Zilei Comunicatorului din MAI, pentru meritele deosebite
Articolul următor
Despre MAREA CORUPȚIE. (ANTI)PISTELE DE BICICLETE: 130 de kilometri de BANI SIFONAȚI. BILANȚUL INVESTIȚIILOR „realizate” în Arad [1]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie