AUR Arad s-a alăturat protestului național împotriva comasării alegerilor și a pichetat sediul PSD

aur arad 5
Distribuie:

AUR a ieșit în stradă miercuri seara în mai multe orașe din țară pentru a manifesta împotriva comasării alegerilor, iar membrii și simpatizanții AUR și a Partidului Republican, partener în alianță, din Arad s-au adunat, cu lumânări, pancarte și coroane în fața sediului PSD Arad.


 


[COMUNICAT DE PRESĂ]

Mii de români au protestat în toată țara față de comasarea alegerilor

Peste 10.000 de români au participat miercuri seara la protestele organizate de AUR în toate județele țării împotriva deciziei coaliției PSD-PNL de a comasa alegerile europarlamentare cu cele locale. Protestele au avut ca destinație finală sediile PSD din orașele reședință de județ.

Într-un moment extrem de dificil pentru democrația din România, în care PSD alături de PNL au colaborat pentru a lansa o ofensivă agresivă împotriva principiilor fundamentale ale statului de drept și ale democrației, AUR nu stă pasiv: este singura formațiune politică care apără cu adevărat democrația în țara noastră.

În semn de protest au fost aprinse lumânări la sediile PSD, fiind transmise mesaje pentru apărarea democrației și respingerea comasării alegerilor.

Manifestanții au spus la unison că singura modalitate prin care românii își pot face auzită vocea de către coaliția condusă de PSD și Marcel Ciolacu este doar prin proteste de stradă. Protestatarii și-au exprimat revolta față de faptul că se propune comasarea alegerilor, o mișcare prin care Marcel Ciolacu, PSD și PNL ne duc cu pași repezi către dictatură.Decizia comasării alegerilor este o mișcare prin care cei aflați azi la putere vor să ne fure vocea și drepturile, îndreptându-ne către o dictatură mascată cu binecuvântarea lui Klaus Werner Iohannis. Când liderii ignoră dialogul și modifică regulile doar pentru a rămâne la putere, înseamnă că trăim o farsă, nu o democrație.

Românii trebuie să se facă auziți, iar singura modalitate rămasă la dispoziție este prin proteste de stradă. În Parlament, PSD și Marcel Ciolacu au pus pumnul în gura opoziției. Este inadmisibil ca într-o democrație Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă și Klaus Werner Iohannis să ne închidă gura, ignorând complet voința poporului.

Îi chemăm alături de noi pe toți românii care nu vor ca democrația să moară în România, care nu vor să își vadă țara capturată complet de acest cartel politic care se află la guvernare; pe toți oamenii de bună credință care spun un „NU” răspicat unui alt troc PSD-PNL, o altă farsă girată de oamenii sistemului care ne-au condus în ultimii 34 de ani.

Când neamul este în pericol, nu putem sta cu mâinile încrucișate. Ne pot face ei „extremiști” cât vor, dar noi știm că avem dreptatea de partea noastră. Ne adunăm forțele, aprindem flacăra rezistenței și aducem omagiul cuvenit democrației pe care unii vor să o înmormânteze! Niciun pas înapoi!

Departamentul de comunicare al Alianței pentru Unirea Românilor    


          

Categorie: Politice
Etichete: AUR arad, comasarea alegerilor, guvernul PSD-PNL, protest
Distribuie:
Articolul anterior
[ACTUALIZARE 2] Polițiștii de la „autostrăzi” implicați în bătaia de vineri de la NOA au ieșit „curați” după ce au fost testați abia marți și miercuri, doar cu aparatele DrugTest
Articolul următor
UN ARDELEAN LA KINGSWAY HOUSE (XXIV) | INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ vs. ARTIFICIALITATEA INTELIGENTĂ (4)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

predare cf halmagiu2 1 large

Comuna Hălmagiu este cadastrată integral

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Arad a finalizat lucrările de înregistrare sistematică pe întreg teritoriul comunei Hălmagiu. Au fost predate administrației locale 13 000 de cărți funciare și…
cionca charlie ottley ghioroc1 1 large

Cionca, acum și pe Netflix!

Jurnalistul britanic Charlie Ottley, cunoscut pentru celebrul serial „Flavours of Romania”, a filmat miercuri în județul Arad, pentru sezonul trei al producției difuzate de Netflix. În baza prevederilor Legii 544…