Avem o asociație nouă, eminamente arădeană, care își propune să promoveze excelența: CON BRIO

con brio
Distribuie:

 

Șase doamne din Arad, foarte cunoscute în domeniul lor și apreciate pentru nivelul la care le-a ajuns cariera, au întemeiat Asociația CON BRIO – un proiect pe cât de generos și empatic, pe atât de elitist.

Comunicat de presă  

În după-amiaza zilei de marţi, 24 mai, proaspăt constituita Asociaţie CON BRIO, având-o ca şi preşedinte pe Ana-Maria Dragoș iar ca şi membri fondatori pe prof. univ. dr. Lizica Mihuţ, avocat Viorica Popescu, psiholog Ramona Pencea, manager Tabita Alexa şi dr. Liliana Bran, a organizat la Sala de Evenimente MAREM cea dintâi conferinţă de presă.

Cu acest prilej jurnaliştii au aflat că principalul scop al organizaţiei este „identificarea şi promovarea performanţei”, că la conferinţele CON Brio vor fi invitaţi arădeni de TOP, că se va acorda la cerere consiliere gratuită tinerilor dotaţi în domenii diverse (învăţământ, medicină, management, administrarea afacerilor, ştiinţe juridice, psihologie), că vor fi asistaţi în elaborarea de proiecte/programe cu finanţare locală. guvernamentală, internaţională, că se vor iniţia cursuri de formare profesională în administrarea afacerilor, managementul proiectelor, resurse umane, sănătate, că se vor organiza tabere tematice (tineret şi voluntariat, educaţie, sănătate, cultură, turism, limbi străine, informatică) pentru elevi şi studenţi, în ţară şi străinătate.

Sediul Asociaţiei CON BRIO va fi în Arad, pe B-dul Revoluţiei, nr. 59, ap. 7;
e-mail: [email protected].

Categorie: Știri
Etichete: Ana Maria Dragos, con brio, Lizica Mihuț, Viorica Popescu
Distribuie:
Articolul anterior
DENUNȚ PUBLIC împotriva Companiei de Apă S.A. pentru înșelăciune și abuz în serviciu. Sănătatea a 13.500 de oameni din județul Arad este pusă în pericol!
Articolul următor
Senatorul Fifor despre ultimul „tun” – marca Falcă: „PUZ-ul Complexului rezidențial de pe fostul CPL – întocmit de Pro Arhitectura”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

cod portocaliu 1 scaled

ATENȚIE! COD PORTOCALIU pentru județul Arad

În această după-amiază, 24 mai 2024, în intervalul orar 13:55- 15:30 meteorologii au emis o avertizare de cod portocaliu pentru județul Arad, localitățile: Șiria, Covăsânț.  Se vor semnala averse torențiale…