Bărbat din Lipova – arestat pentru că vindea „cristal” și își punea locuința la dispoziție pentru consum

arestat
Distribuie:

Cărăbaș Mircea, cunoscut în Lipova ca dealer pe datorie, a fost documentat „pe telefoane și surse” ca fiind furnizorul de „cristal” pentru o grămadă de tineri. Acesta a fost reținut 24 de ore și arestat astăzi pentru trafic de droguri, cu mandatul emis de Tribunalul Arad. Conform unor surse, acesta a mai fost reținut duminică seara în urma unei acțiuni a polițiștilor orașului Lipova pentru comiterea unei alte infracțiuni, respectiv furt. De fapt, unii dintre „clienții” săi sunt angajați ai unui supermarket din oraș și, cum li s-au acumulat datorii pe droguri, acesta și-a recuperat „datoria” prin „cumpărături” pe care nu le achita la casa de marcat.

[COMUNICAT DE PRESĂ]
ARESTAT PENTRU TRAFIC DE DROGURI ȘI EFECTUAREA FĂRĂ DREPT DE OPERAȚIUNI CU PRODUSE PSIHOACTIVE

În perioada 20 ianuarie – 6 februarie a.c., polițișții Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, împreună cu procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Arad, au desfășurat o acțiune, în localitatea Lipova, pentru combaterea săvârșirii faptelor de trafic de droguri de risc și efectuarea fără drept de operațiuni cu produse, știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Astfel, au fost efectuate 2 percheziții domiciliare, 6 persoane fiind conduse la audieri.

Din cercetări a reieșit că, în perioada decembrie 2022 – februarie a.c., un bărbat ar fi deținut și comercializat, fără drept, mai multor persoane, droguri de risc și substanțe psihoactive.

Totodată, persoana bănuită și-ar fi pus la dispoziție propria locuință, pentru consumul substanțelor interzise.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe numele său fiind emis, de magistrații Tribunalului Arad, un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Biroul de presă al IPJ Arad

Categorie: Știri
Etichete: Cărăbaș Mircea, D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Arad, drog cristal, EFECTUAREA FĂRĂ DREPT DE OPERAȚIUNI CU PRODUSE PSIHOACTIVE, trafic de droguri
Distribuie:
Articolul anterior
Bătaia-i încă „ruptă din rai” pentru foarte mulți arădeni: într-un singur an, polițiștii arădeni au avut 857 de intervenții la cazurile de violență domestică și au emis 252 de ordine de protecție provizorii!
Articolul următor
Zestrea Minerală a României – o expoziție valoroasă care cuprinde un număr mare de piese – la Complexul Muzeal Arad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie