Bogdan Ghica, crescut în „Casa Prietenia” din Lipova, a depus Jurământul Militar la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina

bogdan ghica
Distribuie:
[COMUNICAT DE PRESĂ]
Bogdan Ghica, un tanar crescut și ocrotit de mic copil în casele de tip de familial și centrele de plasament din judetul Arad a trait vineri bucuria depunerii Jurământului Militar la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina.
Erika Stark, directorul general al DGASPC Arad, a ținut să-i fie alături lui Bogdan în acest moment special

bogdan ghica 2

și, împreună cu Corina Ciobanu, angajată ca educator la DGASPC Arad, mama de suflet a copiilor din Casa Prietenia din Lipova, au asistat cu emoție la ceremonia de depunere a jurământului.
Bogdan a fost crescut și ocrotit de mic în Casa Prietenia din Lipova, aflată în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad, unde s-a bucurat de un mediu apropiat celui familial. Visul lui este să devină polițist, fiind un tânăr cu spirit justițiar și dornic să facă bine comunității.
„Noi toți am fost din prima clipă alături de Bogdan, așa cum îi încurajăm și sprijinim și pe ceilalți copii și tineri din sistem să urmărească să își definitiveze studiile, să își fixeze obiective și să dea tot ce este mai bun din ei pentru a reuși să ajungă acolo unde și-au propus. Drumul lui Bogdan nu a fost unul ușor, dar îl admirăm cu atât mai mult cu cât a perseverat și nu a abandonat nicio clipă gândul că va ajunge polițist. Astăzi suntem cu toții convinși că el se află pe drumul spre o carieră de succes și că se va bucura de multe reușite. Bogdan reprezintă un model de urmat pentru toți copiii și tinerii din sistemul de protecție din România”.
Bogdan Ghica a absolvit școala cu note bune, examenul de Bacalaureat l-a luat cu notă peste 8, iar la Școala de Poliție a fost admis din a treia încercare.
Reușita și ambiția lui reprezintă un model de urmat pentru toții copiii și tinerii din sistemul public.
DGASPC Arad mulțumește, de asemenea, tuturor celor care l-au susținut pe acest tânăr de-a lungul timpului.
Categorie: Știri
Etichete: Bogdan Ghica, Casa Prietenia din Lipova, Corina Ciobanu, directorul general al DGASPC Arad, Erika Stark, Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina
Distribuie:
Articolul anterior
„Încrederea românilor în PSD se menține! Continuăm politicile pentru o societate mult mai echitabilă”
Articolul următor
Autorii proiectului „UTA NextGen” răspund punctual la aberațiile lui Meszar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie