Braconieri „cu vechime” din Gurahonț și Secaș – „călcați” de Grui și ai lui ca să „dea bine” pentru noii șefi ai IPJ Arad

braconaj gurahont1
Distribuie:

 

CERCETAȚI PENTRU BRACONAJ, CONTRABANDĂ ȘI NERESPECTAREA REGIMULUI ARMELOR ȘI AL MUNIȚIILOR

La data de 4 iulie a.c., polițiștii din Arad, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonț, au efectuat 3 percheziții domiciliare, la imobile din localitățile Mădrigești și Secaș, aparținând unor persoane bănuite de braconaj cinegetic, contrabandă și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2020-2022, persoanele bănuite ar fi îndrumat și participat, alături de alte persoane din localitățile Mădrigești și Secaș, la activități de braconaj cinegetic, contra unor sume de bani.

În urma efectuării perchezițiilor, au fost ridicate și indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor,

14 trofee de cerb pe suport de lemn cu craniu, 12 bucăți de coarne de cerb, nepereche, 7 trofee de căprior cu craniu, 1 bucată de trofeu de râs cu craniu, 4 panoplii de trofeu de mistreț, colți de mistreț, 12 cuțite de vânătoare, 2 lanterne, un sistem de prindere pe lunetă, 300 de fire de țigarete netimbrate sau timbrate necorespunzător și 10,57 kilograme de carne.

Acestea vor fi evaluate, în vederea stabilirii prejudiciului, iar carnea va fi expertizată, pentru stabilirea speciei de proveniență.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal,

sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj cinegetic, contrabandă și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, iar polițiștii continuă cercetările, în vederea stabilirii întregii activități infracționale și luării măsurilor legale care se impun.

Biroul de presă al IPJ Arad

Categorie: Știri
Etichete: braconaj, infracțiuni cinegetice, Judecătoria Gurahonț, madrigesti, secas
Distribuie:
Articolul anterior
DSP Arad: Campania națională a informării despre efectele activității fizice
Articolul următor
„Uneori ninge cu zăpadă, alteori cu întuneric“ – joi, în grădina de vară de la Cinematograful Arta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

politisti noi ipj arad

IPJ Arad „a-ntinerit” cu 11 colegi noi

Luni, 27 noiembrie, polițiștii arădeni le-au urat bun venit celor 11 noi colegi, absolvenți ai școlilor de poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca și „Vasile Lascăr” din Câmpina. Cei 11 tineri polițiști…