Brutăria BONTALENTI – probabil cea mai bună pâine și cele mai delicioase produse de patiserie din zona de vest [FOTO]

bontalenti4
Distribuie:

 

De aproape 2 ani de zile, brutăria Bontalenti este parte a scenei culinare, oferind locuitorilor înfometați, dar pretențioși, probabil cea mai bună pâine și cele mai delicioase produse de patiserie din zona de vest, chiar aici în Arad, pe strada Mărășești nr. 2 și în piața Mihai Viteazu.

Brutăria reprezentă pasiune si artă, este un spațiu plin de creativitate, iar cei de la Bontalenti sunt mereu tentați sa creeze noi retete, inspirați chiar de clienții lor.

Specialitatea cu care se mândresc este pâinea cu maia sălbatică, o pâine 100% naturală, sănătoasă, după o rețetă moștenită din generație în generație și respectată cu sfințenie. Aluatul are doar trei ingrediente naturale, faină, apă, sare, și are nevoie de doua zile în care este frământat și lăsat să crească. Din cuptor scot o pâine delicioasă, cu un gust inconfundabil de maia, ușor digerabilă și foarte sănătoasa. Spre deosebire de pâinea obișnuită din comerț, care este buna doar în ziua în care este făcută, pâinea cu maia este și mai gustoasă a doua și a treia zi după coacere.

La Bontalenti puteți gusta pâinea cu secară și semințe, o pâine potrivită pentru persoanele ce suferă de diabet, pentru cele care țin regim, dar și pentru cei care pur și simplu iubesc gustul și mirosul pâinii de secară.

La fel ca și pâinea cu maia, pâinea de secară își păstrează gustul și proprietățile mai multe zile, este chiar recomandat să fie consumată începând cu a doua zi după ce este făcută.

Pâinea și prăjiturile fac parte din lumea fiecăruia dintre noi, de aceea s-au dedicat cu pasiune pentru a scoate din cuptor probabil cele mai bune, naturale și delicioase produse de patiserie.

La Bontalenti nu se folosesc conservanți, chimicale sau aditivi în produsele lor, ci doar cele mai bune și naturale ingrediente.

Clienții iubesc croissantele ce se topesc în gură, proaspăt făcute în fiecare dimineață, de care se îndrăgostesc iremediabil după prima degustare.

Despre prăjituri și dulciuri am putea vorbi ore în șir, sunt specialități pentru toate gusturile, ca la mama acasă, putem garanta „gustul de acasă” pe care toți dorim să-l retrăim cu toate simțurile.

Vă invităm și pe dumneavoastră să gustați din produsele lor pentru a vă convinge singuri că tot ceea ce am scris este adevărat și veți vedea că veți deveni clientul lor fidel!

Bontalenti te așteaptă cu croissante naturale și delicioase, prăjitură cu vișine care se topește în gură, crostatină cu gem, tartă cu cremă de lămâie, fursecuri cu fulgi de ovăz și ciocolată și multe alte bunătăți proaspăt scoase din cuptor. Bontalenti te întâmpina cu drag și cu preparate care îți lasă gura apă.

Îi găsești pe strada Mărășești nr. 2 și în piața Mihai Viteazu unde au următorul program:

ORAR:

Str. Mărășești: Marți – Vineri : 9.00 – 18.00; Sâmbătă : 9.00 – 14.00
Piața M. Viteazu: Marti, Miercuri, Vineri: 9.00 – 16.00; Sâmbătă : 9.00 – 14.00

Pentru comenzi, îi puteți contacta la nr de telefon si de whatsapp: 0772 160 443

Noutăți găsești și pe pagina de facebook www.facebook.com/bontalenti unde te invităm să le dai un like și pe site-ul www.bontalenti.ro

Categorie: Publicitate
Etichete: Bontalenti, brutarie, paine, pâine cu maia sălbatică, panificatie, Piața M. Viteazu, Str. Mărășești
Distribuie:
Articolul anterior
Cursuri de formare profesională la Camera de Comerț: MANAGER PROIECT/ACHIZIŢII PUBLICE/BUCĂTAR și CONSILIER VOCAŢIONAL
Articolul următor
În pragul EVACUĂRII, PALATUL COPIILOR s-a transformat în „front de lupte politice”, iar VICTIME în acest „război pe o pensie specială pe lună” cad COPIII DOTAȚI ai Aradului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie