CARAGIALE ar fi dat multe beri pentru acest titlu: „PMP atacă dur: PNL Arad vrea să cenzureze clătitele cu mere”

remetan mere
Distribuie:

 

[COMUNICAT]

Adresa trimisă de Centrul Cultural Judeţean Arad prin care soma Primăria comunei Moneasa să interzică amplasarea de standuri ale partidelor politice şi primăriilor la Parada Clătitelor, care va avea loc sâmbătă în staţiunea arădeană, a provocat o reacţie dură din partea PMP Arad.

PMP protestează ferm împotriva cenzurării accesului la acest festival de tradiţie al judeţului Arad. Pretextul depolitizării a fost ales pentru a ascunde de fapt politizarea reală a paradei, în beneficiul PNL. „Parada clătitelor de la Moneasa este deja o frumoasă tradiţie a judeţului Arad. Este o manifestare a arădenilor, la reuşita căreia, tot în mod tradiţional, şi-au adus aportul de-a lungul timpului organizaţii ale partidelor din Arad sau primării care au participat cu standuri proprii unde, cel puţin în privinţa primăriilor, s-a prezentat şi câte ceva din specificul fiecărei localităţi în parte. Totul a fost făcut pentru arădeni, pentru distracţie şi pentru a marca specificul localităţilor arădene. A interzice acest mod de a participa la Parada clătitelor, sub pretextul unei aşa-zise depolitizări, reprezintă în fapt o încercare perfidă a celor din conducerea Consiliului Judeţean Arad de a acapara festivalul în interesul unui singur partid, PNL. Şi asta pe bani publici deoarece pentru organizarea Paradei clătitelor sunt alocate sume importante de la bugetul judeţului. La fel de adevărat, trebuie să spunem, este şi că programul zilei de duminică este deja pregătit după un scenariu legat de primăria comunei şi de PSD, care de asemenea doresc să-şi subordoneze politic parada. PMP protestează împotriva tendinţelor de a cenzura participarea la Parada clătitelor după criterii politicianiste”, a declarat Florin Remeţan, preşedintele PMP Arad.

În ciuda interdicţiei dictate de conducerea Consiliului Judeţean Arad prin intermediul Centrului Cultural Judeţean Arad, PMP anunţă arădenii că va avea un stand propriu la Parada Clătitelor, unde arădenii vor putea degusta cele mai bune clătite cu mere preparate după reţete păstrate din bătrâni.

Biroul de presă PMP

Categorie: Știri
Etichete: clatite cu mere, festivalul clatitelor, Florin Remetan, PMP, PNL, PSD
Distribuie:
Articolul anterior
O rablă s-a sinucis în față la „Verbiță” și a dat un SPECTACOL CU FUM… de „bună dimineața” [FOTO]
Articolul următor
Se vrea un nou sens giratoriu în Arad

3 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie