Cetătenii comunei Vladimirescu și satelor arondate vor putea plăti taxele si impozitele ONLINE

kempf proiect
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Ca și alte localități din județ, comuna Vladimirescu se confruntă cu impedimente birocratice, consumatoare de timp, energie și hârtie în mod inutil. Deși cetățenii vor să își plătească taxele, impozitele sau facturile, nu prea au unde. Singurul sediu bancar a fost închis, iar sistemul Pay-pall nu prea funcționează. Oricum asta nu contează în ecuație, atâta vreme cât toți cetățenii fac educație fizică și sport până în Arad pentru a achita o factură.

În privința taxelor și impozitelor toată lumea își dorește un sistem mai eficient, iar consilierul local Francisc Kempf salută propunerea menită să rezolve această problemă, pentru care a pledat încă din 2016 că solutia menită să rezolve această problemă ar fi plata online!

,,Se va simplifica mult plătile taxelor si impozitelor si anume in curand cetătenii comunei vor putea face plata acestora on line ne mai find nexesară deplasarea până la primarie . Un lucru foarte util, deoarece majoritatea cetatenilor lucreaza de la orele 8 pana pe la orele 17, 18, 19 și nu ajung să-și plătească taxelele și impozitele decât dacă întârzie sau abesntează la servici, fiind nevoiți să își ia ore cu recuperare sau zile libere, ceea ce îi incurcă  foarte mult! Deși alti primari au rezolvat acestă problemă cu plata online de ani buni, la Vladimirescu actuala conducere a  întârziat mult cu acest aspect.” spune Francisc Kempf.
După principiul „mai bine mai târziu decât niciodată”, susținătorul Proiectului de Hotărâre privind aprobarea plății comisiunului pentru încasarea impozitelor și taxelor prin Sistemul național electronic de plată online completează: „Mai urmează aprobarea anumitor reglementări si proceduri, și plata online va putea fi efectuată de fiecare cetățean al comunei ! Consiliu Local Vladimirescu a votat in unanimitate acest proiect de hotărâre care este  foarte necesar si util cetătenilor din comuna Vladimirescu si a satelor Cicir, Mândruloc si Horia.”

taxe vladimirescu

Categorie: Politice
Etichete: cicir, Francisc Kempf, Horia, mandruloc, taxe si impozite vladimirescu, vladimirescu
Distribuie:
Articolul anterior
S-a aprobat PROTOCOLUL MEDICAL pentru desfășurarea COMPETIȚIILOR SPORTIVE
Articolul următor
[România – țara fără PROIECT] Traseul Arad – Londra – Toronto al unui inginer româno-canadian, desenat șoc cu șoc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

falca fifor

Totul merge conform CALCULELOR DOMNULUI GENERAL: IEPURII de sacrificiu ai lui Falcă sunt „varză de Brucsles”… așa că lupta pentru câștigarea MARATONULUI PENTRU PRIMĂRIA ARAD se va da FĂȚIȘ între „micul faraon” și „marele său dușman”, Mihai Fifor

  „Iepure de sacrificiu” este o expresie care provine din jargonul curselor de atletism, „unde un alergător sau mai mulți, fără șanse la câștigarea cursei, țin trena unui alt jucător, în…