„Chiar dacă e pandemie, am aprins luminițele.” Bradul de Crăciun de pe platoul Primăriei a fost împodobit în seara de Moș Nicolae

brad 2021 scaled
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Beculețe pomului de Crăciun din fața Primăriei au fost aprinse

Duminică seara, primarul municipiului Arad, Călin Bibarț însoțitde copii și de Moș Nicolae, a participat la tradiționala festivitate de aprindere a beculețelor ce împodobesc bradul din fața Palatului Administrativ. Copiii adunați pe platoul din fața Primăriei au numărat în cor secundele până la aprinderea luminilor în pomul de Crăciun.

Știind că nici anul acesta nu va putea să le ofere personal cadouri copiilor adunați în fața Primăriei, Moș Nicolae și-a trimis ajutoarele la grădinițe și în unele școli. 5000 de pachețele au fost pregătite pentru „grădinari” și 600 pentru copilașii cu situații speciale din clasele primare.

„Chiar dacă e pandemie, am aprins luminițele. Cadourile le-am trimis deja la grădinițe, pentru a evita aglomerația. Mă bucur că reușim în vremuri complicate să ducem mai departe tradiția. Ca o noutate anul acesta lansăm o provocare celor mici. Începând de mâine până în 24 decembrie, zilnic între orele 17 și 20,  îi așteptăm pe cei mici să vină cu un glob personalizat pe care să-l agațe în pomul din fața Primăriei. Acest brad este al Aradului, deci al lor, prin urmare cei care doresc să ne ajute, îi așteptăm cu drag. La final, intenționăm să realizăm o fotografie de grup cu toți copiii care ne-au sprijinit la împodobirea bradului, pe care o vom posta pe pagina de internet a Târgului de Crăciun. Îi așteptăm alături de părinții lor la toate evenimentele organizate de arădeni, cu arădeni, pentru arădeni!”, a declarat primarul Călin Bibarț, la finalul festivității de aprindere a beculețelor din pomul de Crăciun.

brad 2

Vă reamintim faptul că Târgul de Iarnă va fi deschis până în data de 10 ianuarie 2022 și va putea fi vizitat de luni până joi, între orele 13.00 – 21.00, iar vineri, sâmbătă și duminică, între orele 11.00 – 21.00.

Biroul de presă al PMA

 

Categorie: Știri
Etichete: brad craciun, Calin Bibart, primarul municipiului Arad., stiri arad, targul de craciun
Distribuie:
Articolul anterior
Un angajat al Spitalului Județean Arad a murit după ce s-a aruncat de la ultimul etaj al clădirii principale
Articolul următor
Două familii greu-încercate de lipsuri și griji din Arad și Galșa au fost vizitate de Moș Nicolae

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

poza 3 1

Ziua Aradului sărbătorită la Pécs

Ziua Aradului a fost sărbătorită și în acest an la Pécs (județul Baranya), în data de 21 septembrie 2023, cu o expoziție de artă și un spectacol dinamic în piața…
Urmăriți-ne pe