Cinci beneficii majore pentru afacerea ta dacă externalizezi serviciul de management al proprietății imobiliare

imo
Distribuie:

 

Nu este o noutate faptul că managementul și administrarea de proprietăți sunt percepute ca un centru de cost-cheie de către companiile mari, moderne și de succes. Resursele corporațiilor trebuie utilizate cu maximă eficiență, iar managementul proprietății imobiliare nu face excepție de la această regulă. Astfel că venim în întâmpinarea voastră cu câteva ponturi cu privire la cum managementul proprietății imobiliare poate să vă ajute, concret, afacerea.

Reducere de costuri

Întreținerea clădirilor, a spațiului verde și a rețelelor și infrastructurii reprezintă unele dintre cele mai mari costuri pentru afaceri, astfel că managementul proprietății nu doar că poate preveni investiții necesare ca urmare a deteriorării ireparabile a unor părți ale clădirii sau infrastructurii, dar poate duce la reducerea din costurile generale de operare ale clădirii. Un management eficient al clădirii conduce la reducerea consumurilor de utilități, la reducerea costurilor de furnizare, pază și monitorizare, costuri de personal dar și costuri cu echipamentele. De asemenea, ținând cont de constrângerile legislative, de confruntarea deschisă între cerințele organelor abilitate și realitatea economică, managementul proprietății ajută afacerea să întrunească condițiile prevăzute de lege. Așadar, managementul proprietății are un impact pozitiv în multe aspecte care țin de afaceri: productivitatea personalului, managementul riscului, reputația și poziționarea afacerii pe piață.

Păstrarea pe termen lung a clienților

Nu este o surpriză, ci mai degrabă o regulă ca potențialii clienți să revină, să reviziteze proprietățile care sunt bine întreținute care alocă resursele și atenția necesară detaliilor și care se bucură de notorietate tocmai pentru aceste atuuri. În același timp, dacă dețineți proprietăți pe care doriți să le închiriați pe bază de contract de locațiune, un serviciu performant de management al proprietății îți va oferi posibilitatea de a reține clienții și de a-ți genera venituri constante și pe o perioadă mai lungă de timp din proprietatea închiriată, evitând angoasa prin care trece oricare proprietar atunci când este nevoit să caute un nou client sau poate depăși situația negocierilor interminabile.

 Retenția de personal

Tuturor ne place să lucrăm într-un mediu sigur și confortabil. Într-un mediu profesional divers, eficient și competitiv, angajații au așteptări tot mai ridicate de la angajatorii lor atunci când vine vorba de mediul de lucru. Astfel că, un mediu sănătos, sigur și antrenant este natural să ii determine pe angajați să considere o colaborare pe termen lung în acele companii care prețuiesc managementul proprietății la justa sa valoare.

Siguranța

Am atins ușor acest subiect în celelalte 3 puncte, dar un management al proprietății sănătos și eficient contribuie major la siguranța atât a  proprietăților dar și a ocupanților acestora, fie că este vorba de angajați, colaboratori sau furnizori. În același timp îmbunătățește imaginea și reputația proprietății și diferențiază proprietarul de concurența acestuia în piață. Nici o afacere nu ar trebui să trateze cu indiferență siguranța și confortul angajaților săi.

Menținerea valorii proprietății

O proprietate întreținută corespunzător poate doar crește în valoare, ceea ce înseamnă că, atunci când proprietarul decide să vândă proprietatea, acest lucru se poate întâmpla foarte natural, fără o promovare agresivă și costisitoare în piață.

 

NOTĂ:

Imotrust Facility Management este societatea din Arad constituită în 2012 care desfășoară pentru proprietarii de imobile servicii profesionale de management al proprietăților, facility services și care urmărește să îi ajute pe proprietarii de business să își concentreze eforturile pe afacerea lor de bază, creându-le posibilitatea de a se diferenția de concurența din  piață prin servicii de calitate și de a evita pierderile de timp și resurse în activitățile operaționale necesare proprietății.

Membrii echipei IMOTRUST FACILITY MANAGEMENT își așteaptă clienții pe str. Barabas Bela, nr. 23, de luni până vineri între orele 8:30-17:30, pe pagina oficială a companiei: www.ifmarad sau pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/IFMArad.

 

 

 

 

 

 

 

 

Categorie: Publicitate
Etichete: administrare imobile, IMotrust Facility Management, servicii
Distribuie:
Articolul anterior
[UTIL] Vrei o afacere în zona urbană? Aplică un proiect pentru „România Start-Up Plus”. Data limită de depunere este 30 octombrie. Vezi ce sume poți accesa
Articolul următor
Un traseu interesant pentru pasionații de drumeții: Monumentul Turiștilor – Feredeu – Creasta Principală – Căsoaia [HARTA]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie