Cine a rămas „neîndrăgostit de Arad” de Valentine’s Day, mai are o șansă de Dragobete

dragobete
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

De Dragobete, fii „Îndrăgostit de Arad“!

 

De Dragobete, sărbătoarea iubirii la români, toți cei care doresc să-și declare, într-un mod sau altul, dragostea față de partener sunt așteptați la kilometrul 0 din Arad.

Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad vor oferi tuturor îndrăgostiților posibilitatea să-și mărturisească iubirea într-un cadru epic, special amenajat pe platoul din fața Palatului Administrativ.

Astfel, în 24 februarie 2021, între orele 11.00 – 21.00, într-un igloo decorat adecvat cu tematică „tradițional românesc“, vor fi „oficiate“ căsătorii pentru o zi. Tot pe platoul din fața Primăriei Arad este amenajat și „Tunelul iubirii“, dar și un al doilea igloo unde se vor putea realiza unele dintre cele mai frumoase fotografii de cuplu ce le vor permite celor interesați înscrierea la concursul „Îndrăgostit de Arad“.

Vor fi declarate câștigătoare pozele încărcate în secțiunea comentarii a evenimentului creat pe pagina de facebook a Primăriei Arad, care adună cele mai multe aprecieri (like-uri). Anunțarea câștigătorilor va fi în data de 26.02.2021, ora 12:00. Întregul regulament al concursului poate fi consultat accesând link-ul https://fb.me/e/4Du10XaNu.

Atât „Tunelul iubirii“ cât și igloo-ul care va fi transformat în „sală de căsătorii“ sunt oferite, prin sponsorizare, de firmele Arsat Industry, Astreea Igloo și HAI Extrusion, care au devenit cunoscute atât în țară cât și în
străinătate, pentru sferele transparente care sunt folosite de unele cafenele și restaurante ca spații de servire, în perioada pandemiei.

Tot cu ajutorul sponsorilor, organizatorii au pregătit premii pentru participanții la aceste evenimente.

Călin Bibarț: Vă aşteptăm pe platoul din fața Primăriei pentru a ne bucura de un moment vesel şi plin de culoare. Mulțumesc partenerilor şi sponsorilor pentru implicare, generozitate şi gândul bun pentru comunitate, #pentruArad”.

 

dragobete

Centrul Municipal de Cultură Arad

 

Categorie: Cultură
Etichete: Calin Bibart, dragobete, sărbătoarea iubirii la români, „Îndrăgostit de Arad“
Distribuie:
Articolul anterior
Timișoara devine casă pentru dansul contemporan. Unfold Motion caută tineri designeri și arhitecți pentru „Je suis Giselle”
Articolul următor
Convocări la loturile NAȚIONALE pentru TREI juniori UTIȘTI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie