Circulația tramvaielor se întrerupe sâmbătă. Vezi linia vizată

tramvai_arad
Distribuie:

Primăria Municipiului Arad și Compania de Transport Public Arad anunţă publicul călător că sâmbătă, 07.10.2023, în intervalul 8:00 – 16:00, din cauza unor lucrări de mentenanță la rețeaua de transport, se suspendă circulația tramvaielor pe tronsonul  Piața Romană – Gara Aradul Nou.

Urmare a acestui fapt, vagoanele aferente Liniei 3 vor avea capăt de linie Piața Romană. În plus, pe tronsonul Piața Romană – Gara Aradul Nou și retur, tramvaiele vor fi înlocuite de autobuze care vor opri în vecinătatea stațiilor de tramvai.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

 

Biroul de presă al PMA


 

Categorie: Evenimente din trafic
Etichete: circulația tramvaielor, lucrări de mentenanță la rețeaua de transport, tronsonul  Piața Romană – Gara Aradul Nou
Distribuie:
Articolul anterior
Cursuri dedicate părinţilor la Camera de Comerţ Arad
Articolul următor
[NOBEL 2023] FIZICĂ: Pierre Agostini, Ferenc Krausz şi Anne L’Huillier „pentru metodele experimentale care generează impulsuri de lumină de attosecunde pentru studiul dinamicii electronilor în materie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

basil muresan

De-a râsu plânsu

Nu credeam că o să râd atât de serios, de la începutul săptămânii. În general, vinerea e loc de amuzament pentru politichia arădeană. Câteodată, şi duminica. Dar Sfântul Karkaleki, patronul…