CLIPA cântă sâmbătă seara ACASĂ… la „Old Lady`s Pub”

clipa1
Distribuie:

 

Vino să-ți petreci CLIPA într-o seară decembrie, înconjurat de oameni de calitate… ACASĂ – la Old Lady`s Pub!

Înființată în toamna anului 2016 și primită bine de „comunitatea folk-rock” (apreciabilă ca și număr, dar mai ales ca și calitate) , când „într-o seară târzie cu stropi de ploaie rece, trei prieteni s-au întâlnit în taină să aştearnă câteva acorduri de chitară peste versurile unor poeţi” (conform autodescrierii de pe pagina de FACEBOOK ), band-ul arădean „Clipa” susține sâmbătă, 21 decembrie, primul concert ACASĂ… respectiv în populara locație „Old Lady`s Pub” de pe „Poetului”

Format Ionuţ Cădariu – voce, chitară, flaut; Gabriel Pecican – voce, chitară; Codrin Puicaru – voce, bass, trioul vă adresează următoarea INVITAȚIE:

„Pentru prima dată de când şi-a început povestea, Clipa va cânta acasă, la Arad. Tot pentru prima dată, Clipa va prezenta în concert toate cântecele care vor forma primul album al trupei, dar şi celelalte cântece compuse până acum.

Aşadar, vă invităm şi vă aşteptăm cu tot dragul să trăim Clipa în „Zbor”, „Acasă”, într-o seară cu sau fără „stropi de ploaie rece”, să ne simţim împreună „Pierduţi în Paradis”, să ne amintim „Cum Trece Roua” sau să depănăm în „Trecere” poveşti „Din Viaţă”, „Acolo Unde” stările voastre şi ale noastre se vor schimba într-un „Perpetuum Mobile”. 
(Suport artişti: 30 Lei / Rezervări: 0743 119 919)

Dacă nu știți la ce se referă fraza muzical-poetică a celor de la CLIPA, intrați pe CONTUL lor de SOUNDCLOUD unde găsiți toate compozițiile înregistrate până acum.

clipa

 

Notă: Concertul a fost programat să aibă loc pe data de 23 noiembrie a.c., dar din cauza unei afecțiuni… specifice toamnei târzii, Ionuț Cadariu a fost afectat de o răceală care l-a pus în imposibilitatea de a cânta. Ionuț a ieșit cu bine și din această experiență, Gabriel Pecican informându-și prietenii, pe 4 decembrie, astfel:  „Dragii noştri, avem bucuria să vă anunţăm că starea de sănătate a lui Ionuţ este din ce în ce mai bună. Aseară ne-am întâlnit cu toţii la Casa Clipei – sala noastră de creaţie şi repetiţii, am cântat şi ne-am sfătuit cu privire la reprogramarea primului concert al Clipei „Acasă”, la Arad. Aşadar, vă invităm din nou şi vă aşteptăm cu tot dragul pe 21 decembrie, ora 21, să trăim împreună Clipa ce a vrut să mai… întârzie puţin 😊🎼🎵🎶🎸🎙⏳”

Categorie: Lifestyle
Etichete: Clipa, Codrin Puicaru, gabriel pecican, ionut cadariu, Old Lady`s Pub
Distribuie:
Articolul anterior
[ACTUALIZARE] Gruparea AYAHUASCA – Șeful, Fata și Șamanul – ARESTATĂ la propunerea DIICOT. Un adevărat TEMPLU dedicat GLANDEI PINEALE a fost descoperit la Răcari, județul Dâmbovița [FOTO / VIDEO]
Articolul următor
„O seară magică” a postfațat Ziua Culturală a ROMÂNILOR din Bătania [FOTO]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie