„Colecta” polițiștilor rutieri în ultimele 48 de ore: 3 dosare penale, 16 permise de conducere, 7 certificate de înmatriculare și 313 sancțiuni contravenționale

politia rutiera
Distribuie:
Infracțiuni rutiere

La data de 16 februarie a.c., polițiștii orașului Nădlac au depistat un bărbat de 47 de ani, cetățean, bulgar, în timp ce conducea un autocamion în Nădlac. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 0,97 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Sub influența alcoolului la volan, au mai fost depistați:

Un bărbat de 28 de ani, din Șimand (0,70 mg./l. alcool pur în aerul expirat) și un bărbat de 37 de ani, din Secusigiu, (0,63 mg./l. alcool pur în aerul expirat).

În toate cele 3 cazuri a fost dispusă recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, cei în cauză fiind cercetați penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri

În ultimele 48 de ore, polițiștii rutieri au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente cu consecințe grave, precum și pentru conștientizarea, de către participanții la trafic, a pericolelor la care se expun, prin nerespectarea regulilor de circulație.

Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 313 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 146.500 de lei, din care 147 pentru nerespectarea regimului legal de viteză. 215 persoane au fost testate pentru consum de alcool și droguri.

Au fost reținute 16 permise de conducere și retrase 7 certificate de înmatriculare.

Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări.

 

Biroul de presă al IPJ Arad


 

Categorie: Evenimente din trafic
Etichete: Arad Traffic, infracțiuni rutiere, nadlac, polițiștii rutieri, secusigiu, simand
Distribuie:
Articolul anterior
Razie cu efective mărite, sâmbătă, la Chișineu-Criș: 99 de sancțiuni la regimul circulației rutiere, reținute 7 permise de conducere. Au fost verificate și 18 societăți comerciale și constatate 2 infracțiuni privind paza bunurilor
Articolul următor
Suitable Flesh – Ultimul scenariu al lui Stuart Gordon vede, în sfârșit, lumina zilei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie