Colegiul Tehnic de Construcții și Protecția Mediului Arad – Locul I la Etapa Națională – Aria Curriculara TEHNOLOGII

colegiul tehnic
Distribuie:

 

În perioada 24-28 aprilie 2017 la Focșani s-a derulat Etapa Națională a Olimpiadelor la disciplinele din Aria Curriculara Tehnologii – Domeniul Construcții, Instalații și Lucrări Publice. Prin natura profilului, la acțiune, nu putea să lipsescă Colegiul Tehnic de Construcții și Protecția Mediului Arad. Reprezentanții instituției menționate s-au prezentat excelent la concursul menționat, obținând  primul loc: „Rezultatul este unul care mi-a depășit efectiv așteptările. Olimpiada a fost una dificilă, elevii veniți din diferite colțuri ale țării fiind bine pregătiți. Ca atare nu pot fi decât foarte mulțumit de modul în care a fost încununată munca noastră. Apreciez la superlativ prestația elevului nostru Dan Brașoveanu din clasa a XIa A. Cu siguranță pe viitor o să mai participăm la asemenea acțiuni”, ne-a declarat d-nul maistru instructor  Gheorghe Iamandii.

De remarcat faptul că reprezentanții instituției la Focșani au fost susținuți financiar de către conducerea școlii și cadrele didactice din catedra Tehnologii.

Inf. Alina Miron

Categorie: Știri
Etichete: Colegiul Tehnic de Construcții și Protecția Mediului Arad, educatie, elevi, Etapa Națională a Olimpiadelor la disciplinele din Aria Curriculara Tehnologii – Domeniul Construcții, Instalații și Lucrări Publice 2017, invatamant, olimpiade
Distribuie:
Articolul anterior
Tinerii de la Clubul LEO MARIS Arad au adus puțină bucurie copiilor din „Centrul de primire minori”
Articolul următor
[NOILE TRENDURI ÎN ARHITECTURĂ ȘI DESIGN] Grădina unei viitoare pensiuni în Arad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie