Complexul Muzeal Arad: Expoziție de fotografie la sediul Consiliului Județean Arad. Artist fotograf Antonio Gandore

antonio gandore photographer
Distribuie:
Sediul Consiliului Județean Arad găzduiește în luna august o inedită expoziție de fotografie a tânărului artist Antonio Gandore.
Expoziția de fotografie reprezintă un nou proiect de promovare localităților pitorești de pe Valea Mureșului și de la poalele Munților Zărand, fiind vernisată în luna iulie în comuna Petriș și itinerată la Arad până la sfârșitul verii. Expoziția de la Arad este realizată cu sprijinul Consiliului Județean Arad și al Complexului Muzeal Arad.
Proiectul fotografic reunește 20 de fotografii inspirate de peisajele pitorești ale zonei Săvârșin, localitate nominalizată de către Consiliul Județean Arad pentru competiția „Destinația anului” în România.

 

Fotografiile, care portretizează locuitorii satelor Corbești, Obârșia, Roșia Nouă, ocupațiile și meseriile uitate ale zonelor rurale de pe Valea Mureșului, sunt completate de o serie de fotografii despre fauna și flora Munților Zărand.

De altfel, tânărul fotograf Antonio Gandore din Petriș este pasionat viața sălbatică, de natură, iar fiecare moment liber și-l petrece în mijlocul ei, căutând să îi descopere și dezvăluie comorile. Este membru activ al Asociației Forona, care promovează domeniul fotografiei de natură. Prin implicarea membrilor în proiecte ce vizează arta fotografică și protecția mediului, asociația sprijină conservarea zonelor naturale.

Din acest an Antonio Gandore colaborează cu Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Arad în proiectul de promovare a satelor de pe Valea Mureșului, care păstrează atmosfera de odinioară: Săvârșin, Petriș, Corbești, Obârșia, Roșia Nouă.

Expoziția este deschisă la sediul Consiliului Județean Arad (strada Corneliu Coposu) pe parcursul lunii August, program de vizitare Luni-Duminică: 09.00-17.00. 
Intrarea este liberă.

Mai multe detalii despre arta fotografică a tânărului artist fotograf Antonio Gandore (comuna Petriș, județul Arad):

https://www.facebook.com/AntonioGandorePhotographer

https://www.youtube.com/channel/UCxd9mSaVh08m93U0hxCNISw/videos

Categorie: Cultură
Etichete: artist Antonio Gandore, Complexul Muzeal Arad, comuna Petriş, Corbești, expozitie de fotografie, fauna și flora Munților Zărand, Obârșia, rosia noua, Savarsin, Valea Muresului
Distribuie:
Articolul anterior
Symphonic Experience – mai multe experimente într-unul singur. Vreme de trei seri, pe stadion vor răsuna acorduri elitiste… dar problema cu iarba rămâne „o nebuloasă”
Articolul următor
Incendiu în incinta Penitenciarului Arad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

basil muresan

Jocuri erotico-politice actualizate

Pentru că s-a terminat prima săptămână de concediu, și probabil v-ați plictisit deja de clasicele cătușe cu bureței și outfituri de doctoriță sau școlăriță jucăușă, vă propun alte role playing,…
parada 1

CPLM avem noi aici?

Un grup de patriotarzi a pichetat sediul PSD Arad. Îmbrăcați în straie populare, cu o singură excepție (unul care a confundat parada cu mineriada), aceștia au mărșăluit prin centrul orașului.…