Concursul Internațional de dans „Ghiocelul de argint” Arad, ediția a 29-a, la final

poza ghiocel 1
Distribuie:

Întreaga echipă de organizare a Concursului Internațional de dans „Ghiocelul de argint” Arad 2024, ediția 29, felicită evoluțiile extraordinare și dedicarea tuturor participanților și a profesorilor coordonatori (833) din Serbia, Ungaria, Croația, Republica Moldova și România (18 județe): Argeș, București, Bacău, Bihor, Botoșani, Călărași, Cluj, Dolj, Gorj, Hunedoara, Ilfov, Mehedinți, Mureș, Olt, Vaslui, Timiș, Vrancea și Arad.


 

Zilele petrecute împreună de la sosirea participanților în Arad și până la plecare, au fost intense, pline de emoție, muncă, entuziasm, dedicare. Sperăm că am reușit să creăm amintiri frumoase și să motivăm concurenții să vină și anul viitor, la ediția cu numărul 30. Vizita la Complexul Muzeal Arad, Cursul de Prim Ajutor oferit de voluntarii de la Crucea Roșie Română-Filiala Arad, vizitarea Aradului, schimbul de experiență pe care l-am avut noi, profesorii, și prieteniile legate între noi, credem că ne-au îmbogățit sufletește pe toți”. (prof. Ioana Lung, director Palatul Copiilor Arad)

poza ghiocel 2De asemenea, echipa de organizare mulțumește partenerilor și sponsorilor acestui eveniment: Inspectoratul Școlar Județean Arad, Primăria Municipiului Arad, Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”, Universitatea „Aurel Vlaicu”, Teatrul Clasic „Ioan Slavici”, Club Rotary Arad Cetate, Crucea Roșie – filiala Arad, Carpatina, Liceul Tehnologic de Construcții și Protecția Mediului Arad, Liceul Tehnologic Francisc Neuman Arad, Colegiul „Csiky Gergely”, Liceul Special „Sfănta Maria” Arad și partenerilor media care au fost alături la promovarea, primirea, cazarea, masa sau premierea participanților.


poza ghiocel 3

Palatul Copiilor Arad

Categorie: Știri
Etichete: Concursului Internațional de dans „Ghiocelul de argint” Arad 2024, ediția a 29-a, ghiocelul de argint, Palatul Copiilor Arad
Distribuie:
Articolul anterior
Sfântul Gheorghe – în religie, iconografie și basme
Articolul următor
PNL Arad și-a prezentat lista consilierilor pentru Consiliul Județean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

profesori almas large

Profesori almășeni în Cipru

Timp de o săptămână, la prima mobilitate, în cadrul proiectului Erasmus+, un grup de profesori de la Școala gimnazială „Lazăr Tâmpa” din Almaș au participat la workshopuri de dezvoltare și…