CONCURSUL județean de frumusețe MISS ARAD, 2019 are ca lozincă „Frumusețea înseamnă cultură”

miss arad 3
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Preselecția Miss Arad

Anul acesta, preselecția concursul județean de frumusețe Miss Arad va avea loc în data de 27 iunie, la Atrium Mall Arad, iar finala se va desfășura în data de 09 august 2019 la Teatrul Clasic Ioan Slavici.

Tematica concursului județean de frumusețe Miss Arad de anul acesta are ca lozincă „Frumusețea înseamnă cultură”, concurentele urmând să fieimplicate pe întreaga durată de desfășurare a proiectului în activități culturale.

Regulamenul de participare a concursului cuprinde criterii preliminare, concurentele trebuie să aibă domiciliul în județul Arad, să fie necăsătorite, să aibă vârsta minimă de 14 ani iar cea maximă de 24 de ani, iar înălțimea minimă este de 1,60. Pentru a veni în întâmpinarea concurentelor, organizatorii permit tinerelor sa își depună candidatura la concurs, înainte de data preselecției, completând fișa de înscriere disponibilă la info desk-ul  Atrium Mall Arad, și validând-o cu prezența lor la evenimentul din data de 27  iunie. Programul de desfășurarea a Preselecției va fi următorul: Ora 16:00 înscrierea concurentelor; Ora 18:00 începerea celor două probe ale concursului (defilare pe scenă și perspicacitate).

Următoarea activitate după selectarea și stabilirea finalistelor concursului, este reprezentată de pregătirea fizică și psihică a concurentelor pentru următoarele etape, prin implicarea fetelor în activități sportive, de remodelare corporală, nutriție, întreținerea sănătății, educație pentru sănătate, precum și activități pentru managementul emoțiilor. Munca unei echipe de profesioniști în domeniul serviciilor de frumusețe va oferi concurentelor șansa de a-și consolida încrederea în sine, de a crește stima de sine și de a învăța cum să își gestioneze emoțiile. Cantonamentul de pregatire are loc înaintea finalei, în luna august, și reprezintă perioada de pregătire intensivă a tinerelor arădence, alături de coregrafele proiectului care vor pregăti momentele concursului în detaliu.

Concurentele care s-au calificat in finală, vor susține în fața publicului virtual, a celui aflat în sala de spectacol și a juriului compus din personalitățile județului Arad, proba costumelor de baie, proba de eleganță și a întrebărilor de perspicacitate.

Concursul județean de frumusețe Miss Arad 2019 este organizat de Asociația Angels Organization.

Regulamentul concursului este disponibil pe missarad.blogspot.com.

Categorie: Lifestyle
Etichete: adela raut, Asociația Angels Organization, concursul județean de frumusețe, miss arad, stiri arar
Distribuie:
Articolul anterior
[ACTUALIZARE 4] Ionel Marcel LEPA, criminalul polițistului Cristian AMARIEI, a fost găsit MORT în celula sa din Penitenciarul „Popa Șapcă”
Articolul următor
CS Ineu s-a calificat în turneul semifinal de fotbal la JUNIORI A1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie