Concursuri de ocupare a posturilor vacante la Spitalul Județean Arad. Vezi posturile și elementele de noutate ale Regulamentului de concurs

spitalul judetean arad 3
Distribuie:

În cursul zilei de  vineri, 16 februarie, se vor afișa, pe site-ul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, anunțurile pentru primele concursuri de ocupare a posturilor vacante, după ce, în luna ianuarie, Guvernul României a aprobat scoaterea la concurs a 76 de posturi. Primele anunțuri vor fi pentru posturile de infirmieri, brancardieri și registratori medicali, urmând mai apoi cele pentru asistenți medicali și medici.


„Vreau să precizez, că aceste concursuri se vor derula după un nou regulament, care va fi publicat în același loc cu anunțurile de concurs. Ca elemente de noutate, tematica și bibliografia de concurs vor fi diferențiate între proba scrisă și proba practică; proba scrisă va consta în redactarea unei lucrări (și nu în test grilă); în cadrul probei practice candidatul va extrage electronic numărul subiectului; probele vor fi înregistrate audio-video, cu echipamente fixe, amplasate în două săli pregătite special pentru susținerea concursurilor.

În cazul concursurilor pentru asistenți medicali se introduce ca probă suplimentară și eliminatorie, testarea competențelor, de bază, referitoare la utilizarea calculatorului, care se va desfășura anterior probei scrise, conform legii. Pentru a veni în sprijinul candidaților a fost redus volumul bibliografiei de concurs iar odată cu publicarea anunțurilor, pe site-ul instituției se vor regăsi și lucrările cuprinse în bibliografie. După publicarea anunțurilor cei care doresc să se alăture echipei spitalului au la dispoziție trei săptămâni pentru a se pregăti pentru concurs”, a declarat ec. Florina Ionescu, managerul SCJU Arad.

 

Biroul de presă al SCJUA


 

Categorie: Comunicate de presă
Etichete: angajari, Florina Ionescu, managerul SCJU Arad, posturi vacante, Spitalul Judetean Arad
Distribuie:
Articolul anterior
O femeie de 72 de ani a fost găsită CARBONIZATĂ de către pompieri în casa ei din satul Mărăuș (Craiva)
Articolul următor
Acte necesare pentru vânzarea unei mașini în 2024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie