Conducea FUMAT prin oraș… habar n-având că e monitorizat de DIICOT. L-au prins în trafic, i-au pus DRUGTEST-ul și l-au găsit cu 1000 de pastile de ECSTASY în mașină…

gligor radu
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Polițiștii Municipiului Arad au depistat în trafic un bărbat, care avea asupra lui și în autoturismul pe care îl conducea, aproximativ 1.000 pastile de ecstasy și peste 18.000 de lei.

La data de 25 noiembrie a.c., polițiștii Biroului de Ordine Publică și ai Biroului Rutier, împreună cu procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Arad, au depistat în trafic un arădean, de 32 de aAPROXIMATIV 1.000 DE PASTILE DE ECSTASY, DESCOPERITE DE POLIȚIȘTIni, în timp ce conducea un autoturism în municipiu.

În urma controlului corporal al conducătorului auto și asupra autoturismului au fost descoperite 2 pachete cu 974 de pastile de ecstasy, 2 pungi de plastic cu aproximativ 30 de grame cannabis, 18.757 de lei, 210 euro și 4 telefoane mobile.

Bărbatul a fost testat cu aparatul DRUGTEST, rezultatul fiind pozitiv pentru substanța THC-5. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior magistrații Tribunalului Arad dispunând arestarea acestuia pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

IPJ Arad

………………………………….

DIICOT – BIROUL  DE PRESĂ:       

La data de 25.11.2019, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Arad au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului G.G.R. (FOTO), în vârstă de 32 de ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

gligor

În cauză s-a reținut faptul că, la data de 25.11.2019, pe raza municipiului Arad s-a procedat la oprirea în trafic a unui autovehicul în care se afla inculpatul G.G.R., în portbagajul autovehiculului fiind descoperită cantitatea de aproximativ 30 grame cannabis, 974 pastile ecstasy, sumele de 18.757 de lei, 210 de euro și 4 telefoane mobile.
De asemenea, inculpatul a fost testat cu aparatul DRUGTEST, rezultatul fiind pozitiv pentru substanța THC-5.
La data de 26.11.2019, Tribunalul Arad a dispus arestarea preventivă a inculpatului G.G.R., pentru o perioadă de 30 de zile.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operaţiuni Speciale.
Acţiunea a fost efectuată cu împreună cu lucrătorii de poliție din cadrul Biroului de Ordine Publică și Biroului Rutier I.P.J. Arad.
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

 

                                    

 

Categorie: Știri
Etichete: critic arad, droguri arad, drugtest, ecstasy
Distribuie:
Articolul anterior
A plecat din comuna Vladimirescu în 2010, la muncă în Germania, iar de atunci „familia o caută!”
Articolul următor
FALCĂ la „Brucsles”: zice YES și-și face SELFIE!

9 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie