Conferință-EVENIMENT în Sala „Regele Ferdinand”, cu Părintele Diacon Lect. Dr. Sorin Adrian MIHALACHE: „Întrebare pentru părinți: Mamă, tată, eu cresc, voi ce faceți?”

sorin mihalache
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Întrebare pentru părinți: Mamă, tată, eu cresc, voi ce faceți ?

Copiii noștri nu ne pun acestă întrebare. Foarte rar se întâmplă acest lucru, dar în realitate ființa lor ne spune în fiecare zi: Ascultă-mă! Privește-mă! Iubește-mă!

Trebuie să recunoaștem că lumea, responsabilitățile profesionale, puținul timp avut la dispoziție, energia psihică pe care o consumăm în timpul zilei pe diverse activități  ne epuizează și nu mai avem suficient timp și energie pentru  NEVOILE EXTRAORDINAR DE MARI pe care le au copiii noștri de la vârste foarte fragede.

Pentru cei ce vă străduiți să creșteti și să educați un copil sau mai mulți, VĂ PROPUN O ÎNTÂLNIRE UNICĂ cu Părintele Diacon Lect. Dr. Sorin Adrian Mihalache, care va susține la Arad, în data de 20 Martie, 2020, în Sala „Regele Ferdinand” a Primăriei Municipiului Arad , Conferința: Mamă, tată, eu cresc, voi ce faceți?” 

Discursul cuprinde reflexii filocalice și câteva date recente din neuroștiințe despre educația și formarea copiilor.

Părintele Mihalache va pune sub o lumină nouă, mai lucidă, mai limpede, mai evidentă, ceea ce avem de făcut concret pentru copiii noștri sau ce trebuie să evităm să facem spre a fi părinți mai buni și să înțelegem mai bine MIRACOLUL pe care îl presupune experiența de a fi părinte.

***

Părintele Diac. Lect. Dr. Adrian Sorin Mihalache sustine conferințe în întreaga lume, este realizatorul-moderator al  emisiunii „Lumina celui Nevăzut” a Televiziunii Trinitas a Patriarhiei Române.

Este licenţiat în matematică şi teologie, a absolvit cursuri de master în psihologie, filosofie, teologie şi fizică teoretică, iar din anul 2010 este doctor în Filozofie al Universităţii „Al. I. Cuza” din Iaşi, cu teza „Dimensiunea cosmică a persoanei”, sub îndrumarea prof. univ. dr. Ştefan Afloroaei. Este cadru didactic la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Iaşi, editor executiv al „Journal for Interdisciplinary Research on Religion and Science”, editat de Centrul de Cercetare Interdisciplinară Avansată în Religie şi Ştiinţă al Universităţii „Al. I. Cuza” Iaşi, coordonator al Centrului de Studii Interdisciplinare în Religie şi Ştiinţă al Fundaţiei „Solidaritate şi Speranţă”, fiind implicat şi în alte proiecte şi activităţi cu specific interdisciplinar.

Autor al cărților: Lumina Celui Nevăzut: O privire teologică în rationalitatea Creației și teoriile științifice  recente despre Univers” , „Esti ceea ce trăiești: Câteva date recente din neurostiinte și experiențele duhovnicesti ale Filocaliei”.
Coautor :„Viața si conștiința în orizontul temporalității. Abordare teologică, filosofică și știintifică” , „Realitatea și semnificația spațiului – Abordare teologică, filosofică și științifică”, „Religie și violență în Europa secular.”
Și, nu în ultimul rând, este tatăl a trei copii.

Sursa : Doxologia.ro

mihalache afis

Categorie: Știri
Etichete: eu cresc, Întrebare pentru părinți: Mamă, ortodoxie, Părintele Diacon Lect. Dr. Sorin Adrian Mihalache, Sala „Regele Ferdinand” a Primăriei Municipiului Arad, stiri arad, tată, voi ce faceți ?
Distribuie:
Articolul anterior
[ACTUALIZARE 2] Mihai Fifor a câștigat președinția PSD Arad. Florin Tripa este președinte executiv
Articolul următor
UTA a ajuns la Miercurea Ciuc. Vezi REZULTATELE de până acum din Etapa a 22-a

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie