Consilierul Roxana Tabuia se laudă că „Am redeschis cinematograful din Gai!”

tabuia
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Consilierul local municipal, Roxana Tabuia a anunțat faptul că cinematograful Solidaritatea din Gai a fost redeschis pentru publicul arădean sâmbătă 21 septembrie:

Am reînviat cinematograful din cartierul Gai cu ajutorul Primăriei Arad! Este un proiect de suflet, mă simt mândră şi onorată de aportul tuturor celor implicați în realizarea acestui vis frumos pentru întreaga comunitate! Sper ca toți locuitorii din Gai şi din întreg municipiu să se bucure multă vreme de frumosul nostru cinematograf!
Le mulțumesc din suflet tuturor colaboratorilor, voluntarilor, colegilor din Primăria Municipiului Arad și oamenilor frumoși și dedicați de la Centrul Municipal de Cultură Arad!
Nu ne oprim aici, ne-am propus să refacem toate obiectivele importante pentru cetățenii din cartierul Gai!” a declarat Roxana Tabuia, consilier local municipal.

Programul de difuzare a filmelor și a spectacolelor de marionete pentru copii care vor avea loc la Cinematograful Solidaritatea din Gai îl puteți găsi accesând următoarele link-uri:

–  Pagina de socializare a cinematografului: https://www.facebook.com/Cinema-Solidaritatea-Gai

–  Site-ul Centrului Municipal de Cultură Arad:  cmcarad.ro

–  Pagina de socializare a consilierului liberal : facebook.com/Roxana-Tabuia

 Departamentul de Comunicare al PNL Arad

Categorie: Politice
Etichete: cartierul gai, cinematograful Solidaritatea din Gai, consilier local municipal, Roxana Tabuia
Distribuie:
Articolul anterior
Recomandări înaintea meciului de azi cu Dinamo
Articolul următor
„Ștampilă” urâtă pe Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad, aplicată de la Dortmund: RASISM! „Din dragoste pentru… ură” se intitulează CRONICA unui referent cultural german la spectacolul lui Laurian Oniga, „Take, Ianke şi Cadîr”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

predare cf halmagiu2 1 large

Comuna Hălmagiu este cadastrată integral

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Arad a finalizat lucrările de înregistrare sistematică pe întreg teritoriul comunei Hălmagiu. Au fost predate administrației locale 13 000 de cărți funciare și…
cionca charlie ottley ghioroc1 1 large

Cionca, acum și pe Netflix!

Jurnalistul britanic Charlie Ottley, cunoscut pentru celebrul serial „Flavours of Romania”, a filmat miercuri în județul Arad, pentru sezonul trei al producției difuzate de Netflix. În baza prevederilor Legii 544…