Consiliul Județean iși bate joc de noi și ne anunță că lucrează „intens”

cionca
Distribuie:
[COMUNICAT DE PRESĂ]

Consiliul Județean Arad anunță că se lucrează intens la drumurile județene în această perioadă. Lucrările avansează pe drumurile aflate în lucru, iar la întreținerea drumurilor se acționează cu șase utilaje, pentru estetica rutieră, în toate sectoarele județului: Arad, Ineu, Criș, Sebiș și Lipova.

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a precizat: „Se lucrează la drumurile județului pe principalele șantiere, dar și la întreținerea altor tronsoane. Pe Dezna-Dieci (11,3 km), Mâsca-Măderat (12 km) și Pâncota-Buteni (36,3 km) se lucrează intens, dar acționăm pe raza întregului județ inclusiv la estetica rutieră, pe toate cele cinci sectoare”.

Pe tronsonul Dezna-Dieci se continuă așternerea stratului de legătură, la drumul Mâsca-Măderat se lucrează la consolidarea fundației, iar pe Pâncota-Buteni se montează indicatoarele rutiere și se realizează dispozitivele de preluare a apelor, cât și accesul la proprietăți.

Consiliul Judeţean Arad modernizează peste 750 km de drumuri judeţene din reţeaua de 1180 km, prin cel mai amplu program la nivel naţional, demarat în anul 2016.


 

Categorie: Comunicate de presă, Politice
Etichete: Consiliul Judeţean, Iustin Cionca, lucrări
Distribuie:
Articolul anterior
Cinci vitezomani au rămas fără permis după ce au circulat cu peste 200km/h pe A1
Articolul următor
Încă un cadavru plutitor, găsit pe Malul Mureșului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

whatsapp image 2024 06 20 at 14.05.29 large

Incendiu la o casă din Tauț

În această dimineață, în jurul orei 10:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea Tauț. Pentru misiune,…