Controalele din ultima săptămână la stațiile de carburanți s-au soldat cu: 105 sancțiuni contravenționale dintre care 28 de amenzi, 101 măsuri pentru remedierea disfuncționalităților și suspendarea activității pentru doi operatori economici din Săvârșin, respectiv din Sântana

statie carburanti ilustrativ
Distribuie:

Bilanț al acțiunilor de control din perioada 20.09-26.09.2023 asupra operatorilor economici pe tema condițiilor de depozitare/transport/comercializare a carburanților și produselor derivate

În perioada 20.09-26.09.2023, au fost efectuate 145 acțiuni de control asupra unor operatori economici și 6 acțiuni de control asupra unor mijloace de transport, de către reprezentanți ai instituțiilor publice stabilite prin Ordinul Prefectului Județului Arad nr. 533/30.08.2023 privind verificarea instituțiilor publice și operatorilor economici care depozitează, transportă, distribuie, utilizează, comercializează carburanți, lubrifianți și produse derivate ale acestora, inclusiv gaz petrolier lichefiat, de pe raza Județului Arad. Precizăm că acțiunile de control sunt efectuate individual de către reprezentanții instituțiilor, conform planurilor de control specifice, astfel că numărul total de acțiuni nu corespunde cu numărul operatorilor economici/mijloacelor de transport care au fost controlați/controlate.

Ca urmare a acțiunilor de control efectuate în perioada specificată, au fost constatate 172 de deficiente /disfuncționalități/nereguli, fiind dispuse 101 de măsuri pentru remedierea acestora.

Comisariatul Județean Arad al Gărzii de Mediu și Direcția Regională Antifraudă 5  Deva, au aplicat măsura suspendării activității pentru doi operatori economici din Săvârșin, respectiv din Sântana.

Au fost aplicate în total 105 de sancțiuni contravenționale, din care 77 de avertismente și 28 de amenzi, în valoare totală de 285.865 lei. Nu au fost constatate infracțiuni.

 

Biroul de presă al Prefecturii Arad                                                                          


Citește și:


 

Categorie: Știri
Etichete: carburanți, controale, explozia de la Crevedia, sancțiuni operatori economici, stații de carburanți
Distribuie:
Articolul anterior
Preotul Gheorghe Tomoiagă din Bocsig a fost înmormântat
Articolul următor
Future’s Past: Expoziția fascinantă a celebrului Sven Marquardt, la Lights ON în Timișoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie