„Copil minunat” a fost deviza Clasei a II-a A de la Școala Gimnazială Nicolae Bălcescu din Arad

poza
Distribuie:

 

 

Toți copiii sunt minunați și în fiecare zi ar trebui sărbătoriți. Uităm din păcate. Conștientizăm greu ca și adulți cât de neprețuită e copilăria. O purtăm ascunsă în sufletul nostru, o scriem în cărțile de povești, o savurăm povestind-o copiilor noștri. Astăzi, de ziua lor, micuții au fost răsfățați și la școală. O dovadă în plus că sunt apreciați  și iubiți nu numai în familie. Dincolo de bucuria festivă, diploma de copil minunat formează și responsabilizează. E un mesaj la egalitate și apartenență. Un îndemn spre valorificarea resurselor personale în mijlocul și în beneficiul colectivității. O speranță la un viitor mai limpede, mai asumat și mai sănătos moral. Ceea ce nu reușim noi ca și părinți în educația copiilor noștri, modelează școala. Acesta a fost și mesajul învățătoarei Alina Davidhazy, astăzi de Ziua Internațională a Copilului, transmis micuților din Clasa a doua A de la Școala Gimnazială Nicolae Bălcescu din Arad.

 

 

Notă: criticarad.ro pune la dispoziție gratuit spațiu nelimitat grădinițelor, școlilor și tuturor unităților de învățământ finanțate de stat sau private pentru știri care se încadrează acestei categorii.

 

Categorie: Știri
Etichete: 1 iunie, bucurie, sarbatoare, școala gimnazială Nicolae Bălcescu din Arad, Ziua copilului
Distribuie:
Articolul anterior
[AUTOPREZENTARE] Mircea Onea – candidatul PNL pentru funcția de primar al orașului Nădlac
Articolul următor
Ziua Copilului, sărbătorită și la Direcția de Asistență Comunitară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

jandarmi covid

S-a ajuns la faza în care, dacă părăsești domiciliul în timpul IZOLĂRII fie și-n ultima zi, te dă mă-ta-n primire și se consideră EVADARE + Zădărnicirea combaterii bolilor!

  [BULETIN INFORMATIV]                                                                                               Un arădean, infectat cu virusul SARS Cov-2, nu a respectat măsura izolării la domiciliu. Acum va răspunde în fața legii   Marți, 1 decembrie 2020, în…