Cosmin Buruc: „Transportul public cu tramvaiele, o bătaie de joc pentru arădeni”

tramvai
Distribuie:

 

 [COMUNICAT DE PRESĂ]

Pentru foarte mulți arădeni, tramvaiul reprezintă principalul mijloc de transport. Tocmai de aceea, era de așteptat ca autoritățile locale să trateze transportul public cu tramvaiul  pe raza municipiului Arad cu toată responsabilitatea. Realitatea însă arată că arădenii sunt obligați să circule cu vagoane vechi, incomode, care nu oferă un minim confort adaptat cerințelor secolului XXI.

„Administrația actuală mimează doar grija față de cetățeni. Arădenilor li se oferă un parc de tramvaie învechit și nesigur. Doar 8 din 134 de vagoane sunt garnituri moderne Imperio la Compania de Transport Public Arad. În schimb, sunt alocate sume importante pentru așa-zisa reabilitare a unor vagoane vechi, care ascunde de fapt o cosmetizare de fațadă. În loc să se axeze pe modernizarea efectivă, se vor plăti bani grei pentru a avea caroserii vopsite pe ramele vechi, adevărate pericole în trafic. Este departe de ceea ce așteaptă și merită locuitorii Aradului. Administrația Falcă-Bibarț își arată incompetența iar cei care suferă sunt arădenii. Există soluții la aceste probleme dar, din păcate, la nivelul consiliului local municipal Arad s-a instaurat o practică nocivă. Orice idee venită din partea consilierilor PSD este respinsă fără drept de apel de mașina de vot a PNL. În acest mod, cetățenii sunt de fapt cei văduviți pentru că în locul unor soluții care să vină în sprijinul lor se continuă aceeași veche stare de fapt, cu măsuri propagandistice care ascund o tristă realitate. Pe care toți cei care circulă cu tramvaiul  o simt  pe pielea lor zi de zi”, a declarat consilierul local municipal PSD Cosmin Buruc.

Biroul de Presă al PSD Arad

Categorie: Politice
Etichete: consilierul local municipal PSD Cosmin Buruc, PSD Arad, tramvaie
Distribuie:
Articolul anterior
De astăzi reintră în circulație noi trenuri de călători
Articolul următor
„ BIBI care nu se supără la glume și face și el” – răspunsul meu de miercuri, după „E Marți, e Bibarț!”

2 comentarii. Leave new

 • avatar of un gheorghe
  un gheorghe
  1 iulie 2020 20:07

  Reprezentantul vatmanilor si liderul de sindicat ce urmaresc de fapt??ce interese au?asta e salariu de vatman?lor le convine?sau sunt mana in mana cu lingusiri la conducere??o greva k in 95 pe cand,cu cine?

  Răspunde
 • DAR MASURI DE SIGURANTA SUNT INSTAURATE IN MIJLOACELE DE TRANSPORT IN COMUN…PANOURI DESPARTITOARE, SALUBRIZATE ZILNIC CORESPUNZATOR, MASTI OBLIGATORII LA INTRARE…NIMIC…BINE CA IA MILITIA STATII SI SIRENE

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie