Cum să rateze Falcă ocazia de a-i da niște „limbi de lemn” și lui Ciucă?…

pnl congres
Distribuie:

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Nicolae Ciucă va conduce un PNL unit, pentru o guvernare eficientă!

Noul președinte al PNL este Nicolae Ciucă, votat de astăzi congresul extraordinar desfășurat la București. Delegația arădeană la congres a votat pentru președintele Ciucă, pentru a susține o guvernare eficientă.

Gheorghe Falcă:

 „Apreciez că am găsit împreună o rezolvare rapidă a crizei interne din PNL. Traversăm o perioadă marcată de dificultăți economice, cu un război în apropierea noastră și avem nevoie de o guvernare eficientă, de o relație apropiată între Guvern și partid. Domnul Nicolae Ciucă va asigura această legătură și va continua parteneriatul cu președintele Klaus Iohannis. Este foarte bine că PNL este unit, am fost cu toții de acord că în acest moment premierul Nicolae Ciucă este cea mai potrivită alegere pentru funcția de președinte al PNL. În perioada următoare, PNL trebuie să susțină o guvernare care să rezolve problemele legate de situația de criză și să gestioneze mai eficient dezvoltarea cu ajutorul fondurilor europene”, a declarat președintele PNL Arad, Gheorghe Falcă.

Departamentul de Comunicare al PNL Arad

___________________________

Notă: titlul și intertitlurile sunt singurele intervenții ale redacției în comunicatul de presă al instituției publice care l-a remis; acest tip de comunicate se publică selectiv, integral și gratuit.

Categorie: Politice
Etichete: congres pnl, Gheorghe Falca, Nicolae Ciucă
Distribuie:
Articolul anterior
A furat un BANCOMAT de CRIPTOMONEDE în care se aflau 236.000 de lei dintr-un mall PLIN DE CLIENȚI din Timișoara și l-a dus la Vinga
Articolul următor
Conceptul FIRMĂ DE EXERCIȚIU – o metodă prin care absolvenților de licee economice li se oferă șansa de a înțelege exact MEDIUL DE AFACERI REAL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie