Privește-ți partenerul de viață cum se privesc ăștia când e vorba despre BANI!

cadar - cionca
Distribuie:
[COMUNICAT DE PRESĂ]

Realizarea unui Compartiment de radioterapie cu energii înalte este unul dintre proiectele importante aflate pe agenda de lucru a Consiliului Județean Arad. Proiectul a fost preselectat de către Guvern pentru a fi finanțat din PNRR. Consilierii județeni au aprobat depunerea cererii de finanțare, proiectul fiind în valoare de 185 milioane lei inclusiv T.V.A. Totodată, a fost considerată oportună alocarea de la bugetul propriu al județului a sumei de 9,2 milioane lei T.V.A. inclus, sumă care reprezintă 5% din cheltuieli. 

Cionca:

„Consiliul Județean Arad a construit un spital de Oncologie, el este aproape finalizat ca și construcție, iar realizarea radioterapiei va însemna un plus în tratarea afecțiunilor oncologice, pentru ca pacienții bolnavi de cancer să nu mai plece în alte județe, departe de casă, pentru radioterapie. Este un gest de respect pe care Consiliul Județean Arad îl face față de acești oameni. Spitalul de Oncologie va avea 50 de paturi pe o suprafață construită desfășurată de aproximativ 3.500 metri pătrați.
Valoarea totală a investiției este de aprox. 13 milioane lei. Pentru prima oară când Aradul își construiește un Spital de Oncologie amenajat special în acest scop, cu circuite separate și aparatură modernă. Sperăm că acesta va fi completat de obținerea finanțării pentru secția de radioterapie, astfel încât să putem oferi, la Arad, un act medical complet pentru persoanele care suferă de această cumplită boală”
, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.  

Biroul de presă
07.12.2022

Categorie: Politice
Etichete: 185 milioane  lei inclusiv T.V.A., Cadar Răzvan, Cionca Iustin, Compartiment de radioterapie cu energii înalte, PNRR, Spital de Oncologie Arad
Distribuie:
Articolul anterior
Parcul Natural „Lunca Mureșului” are un FILM DE PREZENTARE realizat din fonduri europene
Articolul următor
PÂRV MIHAI, fost director executiv adjunct al Direcției Județene pentru Agricultură Arad, a fost trimis în judecată de DNA în dosarul „subiectelor pentru angajare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie