„Efectul Căpâlnaș”: Iustin Cionca despre drumul Dieci – Dezna: „E gata «Transalpina» Aradului!”

dezna
Distribuie:

După atâtea vizite la unul dintre proiectele sale „de suflet”, președintele CJA pare să găseacă asemănări între două forme de relief complet diferite, dar și două drumuri complet diferite, ca un fel de glumă asemnănătoare cu cele întâlnite pe facebook. 


[COMUNICAT DE PRESĂ]

Consiliul Județean a recepționat lucrările la drumul Dieci-Dezna, un drum construit practic de la zero. Lungimea tronsonului este de 11,3 kilometri, iar valoarea lucrării este de 24.214.451 lei (221.050 lei contribuția CJA). Drumul este finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

„Așa cum am promis, e gata «Transalpina» Aradului! Am finalizat drumul Dieci-Dezna! Astăzi am început recepția drumului în lungime de 11,3 km, asfaltat pentru prima oară în existența sa! Drumul, o lucrare a Consiliului Județean Arad, face legătura între DN 7 și Munţii Codru Moma, pe varianta Juliţa-Mădrigeşti-Gurahonţ-Dieci-Dezna-Moneasa. Odată cu acest tronson, am modernizat toate drumurile județene din zona Sebiș și Gurahonț!”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Modernizarea drumului aduce nu doar confort rutier localnicilor, ci și un potențial de atragere a investitorilor, în special ai celor din turism, datorită peisajului natural extraordinar.

Și acest drum face parte din proiectul de modernizare a infrastructurii rutiere județene asumat de către actuala conducere a Consiliului Județean. Până în prezent, în șapte ani, s-au modernizat sau sunt în curs de modernizare (cu finanțarea asigurată) peste 850 de km de drum!

 

Biroul de presă al CJA


Citește și:


 

 

Categorie: Politice
Etichete: capalnas, Consiliul Judeţean, Dieci - Dezna
Distribuie:
Articolul anterior
[ACTUALIZARE] Victima accidentului de la Zerind, o femeie de 74 de ani de cetățenie daneză, a fost transportată la spital cu elicopterul SMURD
Articolul următor
Biroul Teritorial Timișoara al Parchetului European și-a început activitatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie