Cursuri CCIA: INSPECTOR SĂNĂTATE ȘI SECURITATE ÎN MUNCĂ și  REFERENT RESURSE UMANE

cursuri ccia
Distribuie:

În perioada imediat următoare, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, demarează cursurile de INSPECTOR SĂNĂTATE ȘI SECURITATE ÎN MUNCĂ și
REFERENT RESURSE UMANE.

Inspectorul de sănătate și securitate în muncă

– cod COR 315723 poate efectua inspecții periodice la locurile de muncă pentru a identifica eventualele riscuri pentru angajați și poate oferi recomandări pentru a preveni accidente și boli profesionale. De asemenea, poate furniza formare și instruire angajaților în legătură cu măsurile de sănătate și securitate în muncă.

Reglementările legislative cer inspecții regulate ale locurilor de muncă și formare obligatorie pentru inspectorii de sănătate și securitate în muncă.

Aceștia trebuie să aibă cunoștințe specializate în domeniul sănătății și siguranței în muncă, precum și abilități de comunicare și observare pentru a identifica potențialele
probleme de securitate într-un mediu de lucru.

protectia muncii

„Programul de pregătire profesională – Referent Resurse Umane- cod cor 333304 este un program care acoperă principiile și practicile esențiale ale managementului resurselor umane (HR). Scopul acestui curs este de a oferi participanților abilitățile și cunoștințele necesare pentru a funcționa eficient într-un departament de resurse umane și implică lucrul cu managerii și angajații din companii sau organizații”, declară arh. Gheorghe Seculici – președintele CCIA ARAD.

Cursul de referent resurse umane

acoperă o gamă largă de subiecte, inclusiv recrutarea și selecția personalului, gestionarea performanței angajaților, planificarea și dezvoltarea resurselor umane, relații cu angajații, legislația privind resursele umane și alte aspecte practice ale managementului resurselor umane.

curs iru

Pentru înscrieri

vă rugăm sa ne contactați la tel: 0730188.299, email [email protected], persoană de contact Prof. Carmen Crișan – Manager Departament Formare Profesională CCIA ARAD.

Cursurile sunt acreditate de Ministerul Muncii si Justiției Sociale și Ministerul Educației Naționale și este autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări (fostul CNFPA).

Biroul de presă al CCIA

Categorie: Comunicate de presă
Etichete: Camera de Comerț Industrie și Agricultură Arad, cursuri de formare profesională, INSPECTOR SĂNĂTATE ȘI SECURITATE ÎN MUNCĂ, REFERENT RESURSE UMANE
Distribuie:
Articolul anterior
Cele mai noi modele de uși din PVC & termopan pentru casa ta
Articolul următor
Au demarat lucrările pentru amenajarea unei Alei pietonale pe digul Mureșului, în cartierul Mureșel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

whatsapp image 2024 06 20 at 14.05.29 large

Incendiu la o casă din Tauț

În această dimineață, în jurul orei 10:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea Tauț. Pentru misiune,…