Cuvântul cheie al minivacanței a fost „violența”. Un bărbat a fost reținut pentru înjunghierea unui amic, iar alții trei s-au ales cu ordine de protecție

politienoapteasalvare
Distribuie:
Reținut pentru loviri și alte violențe

În seara zilei de 1 decembrie a.c., polițiștii orașului Curtici au fost sesizați despre un scandal, într-un imobil de pe raza localității Șofronea, în urma căruia un bărbat a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat de un echipaj SMURD la spital, în vederea evaluării stării și acordarea de tratament medical.

Din cercetări, a reieșit că un bărbat de 32 de ani, din județul Mureș, care locuiește împreună cu alte persoane în același imobil, în Șofronea, pe fondul consumului de alcool și al geloziei, ar fi fost implicat într-o altercație cu un alt bărbat, pe care l-ar fi înțepat cu un obiect ascuțit, în zona brațului

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe, urmând ca, funcție de concluziile medico-legale, să fie luate și alte măsuri legale.


Ordine de protecție provizorii și alte infracțiuni

În seara zilei de 2 decembrie, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții, un bărbat de 42 de ani, din Hălmagiu, ar fi distrus mobilierul din casă și mai multe obiecte de veselă, și și-ar fi amenințat mama. Pe numele acestuia a fost emis un ordin de protecție provizoriu., fiind continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, distrugere și violență în familie.

Un bărbat de 54 de ani, din Ineu, este cercetat de polițiștii orașului pentru amenințare și violență în familie. Acesta, în seara zilei de 2 decembrie a.c., fiind sub influența alcoolului, și-ar fi amenințat soția cu acte de violență, fiind emis, pe numele lui, un ordin de protecție provizoriu.

Polițiștii orașului Chișineu-Criș au emis, în aceeași zi, un ordin de protecție provizoriu, pe numele unui bărbat de 41 de ani, din localitate, care și-ar fi lovit soția. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

 

Biroul de presă al IPJ Arad


 

Categorie: Știri
Etichete: Chisineu Cris, Hălmagiu, Ineu, Ordine de protecție provizorii, politisti, reținere 24 de ore, Șofronea, violență domestică
Distribuie:
Articolul anterior
LIGA 3, seria 8 | Radiografia ultimei etape acest an, disputată de Ziua Națională
Articolul următor
Infracțiuni și contravenții rutiere (și) sâmbătă, 2 Decembrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie